Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού, στην αποστολή Μανωλάς και Λοβέρα

Με πολλά προβλήματα θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα ο Ολυμπιακός. Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε αποστολή με αρκετές απουσίες καθώς εκτός από τους παίκτες που λείπουν λόγω Κόπα Άφρικα, θα απουσιάσουν και άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί στα τελευταία τεστ κορωνοϊού.

Διαθέσιμοι δεν είναι λόγω του τουρνουά στην Αφρική οι Σισέ, ΟνιεκούρουΓκάρι ΡοντρίγκεςΚούντε και Αγκιμπού Καμαρά. Παράλληλα, εκτός από τον τραυματία Κώστα Φορτούνη και τον Ρούμπεν Σεμέδο (είναι να αποχωρήσει), δεν υπολογίζονται οι ΛαλάΠαπασταθόπουλοςΜάρκοβιτςΑνδρούτσος και Ρόνι Λόπες ελέω κορωνοϊού.

Ως εκ τούτου ο Πορτογάλος προπονητής κάλεσε πέντε μόνιμα στελέχη της Β’ ομάδας (Νίκολιτς, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Μαυρουδής και Αλγκασίμ Μπα) ενώ επέστρεψε ο Καρμπόβνικ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά βρίσκονται στη διάθεση του Μαρτίνς ο Κώστας Μανωλάς αλλά και ο Μάξι Λοβέρα έπειτα από την ολοκλήρωση του δανεισμού του.

Αναλυτικά η αποστολή του Πέδρο Μαρτίνς για τον αυριανό αγώνα: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καρμπόβνικ, Νίκολιτς, Ο. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Μαυρουδής, Βρουσάι, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Α. Μπα, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ