Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Volley League Γυναικών: Ντέρμπι Δικεφάλων έχει το μενού

Το πολύ σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στους δύο Δικεφάλους, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, το απόγευμα στις 18:00 στη Μίκρα, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.

 

Επιστροφή στη δράση σήμερα (5/1) για τις ομάδες της Volley League Γυναικών με 6 αγώνες να διεξάγονται κανονικά και την αναμέτρηση Λαμία-Μαρκόπουλο να έχει αναβληθεί.

Στο κλειστό της Μίκρας ο φορμαρισμένος και φετος ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 18:00 την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν 5 βαθμοί. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι στη 2η θέση με 35 βαθμούς, ενώ εκείνος του Νότου είναι στην 5η με 30 βαθμούς. Πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που παίζουν οι δύο αντίπαλοι βάσει βαθμολογικής θέσης στο φετινό πρωτάθλημα, έχουν πραγματοποιήσει μέχρι τώρα εξαιρετικές εμφανίσεις, οπότε αναμένεται ένα συναρπαστικό και πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Ντεμπούτο στον πάγκο των Θεσσαλονικέων θα κάνει ο Ιταλός τεχνικός Μάρκο Φενόλιο που εδώ και 8 ημέρες έχει ανακοινωθεί από τους ασπρόμαυρους παίρνοντας τη θέση του Τάκη  Φλώρου. Ο νέος προπονητής της ομάδας σε δηλώσεις του φάνηκε έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός ντέρμπι με το καλημέρα για εκείνον αλλά και ικανοποιημένος από τη συνεργασία με τις αθλήτριές του σε αυτές τις πρώτες μέρες παρουσίας του στο σύλλογο.

Από την άλλη η αθηναϊκή ομάδα ανεβαίνει στη συμπρωτεύουσα πάνοπλη και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Ο τεχνικός Κώστας Αρσενιάδης έδειξε την αισιοδοξία του παρά την αποχή δύο εβδομάδων από την αγωνιστική δράση που έβγαλε από τον αγωνιστικό ρυθμό τις ομάδες.

Το πλήρες πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής (όλοι οι αγώνες θα γίνουν σήμερα 5/1) έχει ως εξής:

  • Λαμία – Μαρκόπουλο  ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ
  • 17:00  Ηλυσιακός – Θήρα
  • 18:00  ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
  • 18:00  Θέτις – Άρης
  • 18:00  Αίας Ευόσμου – Ολυμπιακός
  • 19:00  Πανναξιακός – Παναθηναϊκός
  • 20:30  Πορφύρας – Αμαζόνες

Η βαθμολογία

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ