Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να συμπεριλάβει όλους όσους έχει στη διάθεσή του στην αποστολή του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. 

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο που θα γίνει την Κυριακή (16/1, 19.30). Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει συμπεριλάβει όλους τους παίκτες του στην αποστολή.

Οι «ερυθρόλευκοι» βγήκαν «καθαροί» με τον κορονοϊό και αν εξαιρεθεί ο τραυματίας Ανδρέας Μπουχαλάκης, αλλά και οι διεθνείς που βρίσκονται στα γήπεδα του Καμερούν για το Κόπα Άφρικα, όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.

Επισήμως δεν έχει βγει η αποστολή, αλλά από τη στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τους παίρνει όλους, πάει να πει ότι έχει συμπεριλάβει όλους όσους δούλεψαν μαζί του τις τελευταίες μέρες.

Δηλαδή, την αποστολή αναμένεται να απαρτίζουν οι: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Μπα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Σουρλής, Ρόνι Λόπες, Λοβέρα, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Τικίνιο.

Εκτός αποστολής φυσικά είναι οι τραυματίες Μπουχαλάκης και Φορτούνης, αλλά και οι Σεμέδο, Μάρκοβιτς που είναι σε αναζήτηση ομάδας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ