Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε πράσινους και μελανόλευκους!

Λεβαδειακός – Καλαμάτα 0-0

Στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής οι πράσινοι της Βοιωτίας αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως γκολ με τους μελανόλευκους της Μεσσηνίας στο ντέρμπι του νοτίου ομίλου της SL2.

Η Καλαμάτα ήταν εκείνη που ξεκίνησε πολύ καλά στον αγώνα έχοντας την κυκλοφορία της μπάλας στα πρώτα λεπτά. Ο Τσελεπίδης στο 11’ σημάδεψε το δοκάρι των Βοιωτών στην πρώτη μεγάλη φάση. Ο Λεβαδειακός σταδιακά ισορρόπησε χάνοντας τη δική του μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Δούμτσιος στο 20’ σούταρε με δύναμη με τον γκολκίπερ Ταϊρη να αποκρούει!

Ο Λεβαδειακός στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε να ανεβάζει στροφές και να πιέζει την άμυνα της «Μαύρης Θύελλας» χωρίς όμως να δημιουργεί κάποια κλασική φάση. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 73’ με τον Τάτο, όμως ο τερματοφύλακας Στογιάνοβιτς απομάκρυνε τον κίνδυνο! Έπειτα το παιχνίδι άνοιξε σε ρυθμό με τις δύο ομάδες να δημιουργούν εκατέρωθεν φάσεις που δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κι έτσι οδηγήθηκαν στη «λευκή» ισοπαλία.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Τσάπρας (87′ Μυτίδης), Παναγιώτου, Τζημόπουλος, Λιάγκας, Μεχία, Χάμοντ, Νίλι, Μουτίνιο (46′ Συμελίδης), Πολέτο, Δούμτσιος (76′ Νίκας)

Καλαμάτα: Ταΐρης, Τσελεπίδης, Αναστασόπουλος Παπατόλιος (75’Παυλίδης), Κωνσταντινόπουλος, Μοζέρ (91’ Φελίπε), Μπακαγιόκο, Ματέους (75’ Μαβινγκά), Τάτος (90’ Σκεντεράϊ), Τσαγκαλίδης (75’ Λουπάνο), Λουκίνας.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ