Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ισοπαλία στα Γιάννενα με εκπληκτικό Γιαννιώτη (Video)

Σε ένα παιχνίδι του οποίου το σκορ κρίθηκε από το πρώτο τρίλεπτο, Πας Γιάννινα και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1, με δίκαιο MVP του αγώνα τον Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα του να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος, στο ντεμπούτο του Κρις Κόλμαν στον πάγκο της.

 

Πριν την συμπλήρωση του ενός λεπτού κει μετά από λάθος του Σνάιντερ, ο Κουλούρης εκμεταλλεύθηκε αυτή την αδράνεια της άμυνας του Πας και πλάσαρε τον Σούλη για να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ο Πας απάντησε άμεσα και μετά από δυο λεπτά ο Καραχάλιος θα δώσει δεξιά στον Σάλιακα ο οποίος θα βγάλει την σέντρα, ο Μπρένερ θα βρει ελάχιστα την μπάλα η οποία θα καταλήξει στο κεφάλι του Περέα και από εκεί στα δίχτυα του Γιαννιώτη. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με την μεγάλη ευκαιρία του Στρούγγη την οποία απέκρουσε ο Σούλης και ένα γυριστό του Κουλούρη το οποίο κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μονόλογο από την πλευρά του Πας ο οποίος όμως βρήκε απέναντι του έναν τρομερό Γιαννιώτη. Πρώτα ο Μπρένερ στο 48´ επιχείρησε με ένα φαλτσαριστό σουτ το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Έπειτα ο Σάλιακας δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Έλληνα κίπερ με ένα σουτ έξω από την περιοχή και εκείνος έδιωξε εντυπωσιακά. Η μόνη αξιόλογη φάση για τον Ατρόμητο στο β´ μέρος ήρθε από ένα σουτ του Κουλούρη έξω από την περιοχή το οποίο δεν ανησύχησε τον Σούλη. Στο 71’ ήρθε η ώρα του Σάλιακα να ξανά απειλήσει από ένα απευθείας φάουλ το οποίο απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Γιαννιώτης. Η πιο σημαντική στιγμή για τον Πας ήρθε στο 73´ και έπειτα από λάθος συνεννόηση η μπάλα έφτασε στα πόδια του Λώλη ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Γιαννιώτη με τον δεύτερο να μπλοκάρει την μπάλα με σχετική ευκολία. Στο 75´ ο Καραχάλιος με ένα εκπληκτικό αριστερό σουτ αρκετά έξω από την περιοχή του Ατρομήτου το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά για ακόμη μια φορά ο Έλληνας κίπερ.

 

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Σούλης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Καραχάλιος, Γκαρντάβσκι, Στάνκο, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα (62′ Λώλης), Περέα.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Βασιλαντωνόπουλος, Γκαλβάο, Στρούγγης, Ντένιτς, Καρτάλης (66′ Χαρίσης), Σάλομον, Σπιριντόνοβιτς (66′ Μουνίθ), Μπεντινέλι (88′ Νταβιώτης) , Κουλούρης.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ