Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βασίλισσα στο ντέρμπι!

Ξάνθη – Βέροια 0-3

Πραγματική «Βασίλισσα του Βoρρά» ήταν η Βέροια σήμερα, που νίκησε δια περιπάτου την Ξάνθη στο ντέρμπι του Βορείου ομίλου της SL2!

Στο 29’ ο Γιακουμάκης με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τη Βέροια που μέχρι εκείνη τη στιγμή κυριαρχούσε στο παιχνίδι. Στο 45’ ήρθε η μεγάλη στιγμή της Ξάνθης σε κοντινή κεφαλιά του Ιμπραίμι που κατέληξε άουτ! Αμέσως με την έναρξη του β’μέρους στο 47’ η ομάδα της Βέροιας πέτυχε το 0-2 με εκπληκτικό σουτ του Μούργου από το ημικύκλιο της περιοχής ενώ στο 53’ ο Πασάς με κοντινή προβολή αστόχησε, χάνοντας κλασική ευκαιρία για τρίτο γκολ! Σπουδαία φάση για τη Ξάνθη για να μειώσει ακολούθησε στο 60ο λεπτό, ωστόσο ο Κρητικός έστειλε την μπάλα μόλις άουτ!

Από εκεί και έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, η Βέροια διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ της σκορ και μπόρεσε στις καθυστερήσεις του αγώνα με το γκολ-πέναλτι του Πόζογλου να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της!

Ξάνθη: Ίτσο, Μπάτζιος, Πολίμος, Παπάζογλου, Τζανακάκης (57′ Δεληγιαννίδης), Γκινσάρι (57′ Κρητικός), Δόρης (46′ Θυμιάνης), Ιμπραϊμι (68′ Διαμαντόπουλος), Τσέλιος, Μονρόουζ (46′ Αλί Μπαμπά), Γκόμεζ.

Βέροια: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (70′ Μπλέτσας), Γαβριηλίδης, Μούργος (78′ Ορφανίδης), Φοφανά (70′ Πόζογλου), Πασάς, Γιακουμάκης.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ