Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Άρης: Ο Μάριος παίρνει το όπλο του…

Ο Μάριος Σιαμπάνης αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα του Άρη, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο απουσίας και είναι πιο έτοιμος από ποτέ να φορέσει τα γάντια του, για να υπερασπιστεί την εστία των «κίτρινων».

 

Τόσο ο Κουέστα όσο και ο Ντένις ταλαιπωρούνται από θλάσεις ήδη από τον αγώνα Κυπέλλου και δεν προλαβαίνουν να αγωνιστούν στο σημερινό ματς εναντίον της Λαμίας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη 19η αγωνιστική της Super League. Αποτέλεσμα όλων αυτών ο 22χρονος διεθνής τερματοφύλακας, αναμένεται να πάρει θέση βασικού για πρώτη φορά έπειτα από έναν περίπου χρόνο. Ο Σιαμπάνης έχει να αγωνιστεί από τις 30 Ιανουαρίου του 2021 και την ήττα των «κιτρινόμαυρων» με 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», για την 20ή αγωνιστική της Super League.

Ο Άρης ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για τον αγώνα που ξεκινάει σε λίγες ώρες απέναντι στη Λαμία (23/01, 15:00), αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Στην αποστολή της ομάδας, που αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο, συμμετέχουν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές.

«Δεν νομίζω πως θα έχει μεγάλες διαφορές. Το σημαντικό είναι να είμαστε και να παρουσιαστούμε καλά εμείς, ώστε να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τις όποιες ευκαιρίες κάνουμε, για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Υπάρχουν προβλήματα, αρκετά θα έλεγα. Θα αξιολογηθούν μέχρι το τέλος. Είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα», είπε για το ματς ο Άκης Μάντζιος.

Λάμπρος Παπαδής – Αρθρογράφος – Πολιτικός Συντάκτης

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ