Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Με το βλέμμα στο τρόπαιο! (Highlights)

Με θριαμβευτικό τρόπο ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισε την συμμετοχή του στα ημιτελικά του Australian Open νικώντας τον Sinner με 3-0 (6-3,6-4,6-2 set).

Στον καλύτερο του αγώνα μέχρι στιγμής του , ο Έλληνας πρωταθλητής ”υπέταξε” τον αντίπαλο του ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο αλάνθαστο παιχνίδι του no.4 της κατάταξης. Με ένα γρήγορο break στο πρώτο set έδειξε τις διαθέσεις του και με σύμμαχο το εξαιρετικό πρώτο σερβίς του (68%) ο Στέφανος έκλεισε το 1ο set ”άνετα”. Η συνέχεια ήταν ένας μονόλογος , ο οποίος σταμάτησε με την λήξη του αγώνα.

Κατά την διάρκεια του 2ου σετ υπήρξε μία 15λεπτη διακοπή για να κλείσει η οροφή της Rod Laver Arena λόγω βροχής αλλά ούτε αυτή ήταν ικανή να διακόψει τον φρενήρη ρυθμό του Τσιτσιπά ο οποίος πρωταγωνιστούσε.

Στο καθοριστικό σκέλος της αναμέτρησης ο Έλληνας πρωταθλητής ”έσπασε” 2 φορές το σερβίς  του 20χρονου Ιταλού και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά έπειτα από 2 ώρες κι 6 λεπτά.

Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει το no.2 της παγκόσμιας κατάταξης Daniil Medvedev ο οποίος προβληματίζει με τις τελευταίες του εμφανίσεις και αυτό πρέπει να δώσει επιπλέον κίνητρο στον Στέφανο για να φτάσει στον μεγάλο τελικό της Μελβούρνης.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα highlights της αναμέτρησης:

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ