Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Καρβάλιο για τον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα και ο ΖοάοΚαρβάλιο προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ημέρα αφίξεων για τον Ολυμπιακό. Αρχικά στη χώρα μας έφτασε ο Ντιμπί Κεϊτά και στη συνέχεια ήταν η σειρά του Ζοάο Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος μέσος βρίσκεται στη χώρα μας και είναι έτοιμος να περάσει ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε στη Νότιγχαμ να προσαρμοστεί και να μπορέσει να δείξει την αξία του. Η αγγλική ομάδα τον είχε αποκτήσει από τη Μπενφίκα έναντι 15 εκατ. ευρώ, όμως, ο παίκτης δεν προσαρμόστηκε στα δεδομένα του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Καρβάλιο ψάχνει στον Ολυμπιακό να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Να επισημάνουμε σε αυτό το σημείο πως οι Πειραιώτες τον αποκτούν με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό.

Το όνομα του Ζοάο Καρβάλιο είχε ακουστεί αρκετά στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδου και τελικά άμεσα πιάνει Λιμάνι για να ενισχύσει τον Ολυμπιακό μεσοεπιθετικά και κυρίως στη θέση «10» ενώ αγωνίζεται και ως οχτάρι. Ο 25χρονος Πορτογάλος μέτρησε 8 συμμετοχές με 2 γκολ φέτος ενώ το συμβόλαιό του με τη Νότιγχαμ (με την οποία έχει 75 συμμετοχές με 8 γκολ και 9 ασίστ) έχει διάρκεια ως το 2023. Την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην Αλμερία.

Στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη του είπε: «Όλοι ξέρουν πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Δεν έχω λόγια είναι ένα όνειρο. Ανυπομονώ να γνωρίζω τους συμπαίκτες μου και θα πούμε στο γήπεδο».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ