Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το ντέρμπι βάφτηκε στα μπλε!

Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Βόλου ήταν η Νίκη! Η κυανόλευκη ομάδα επικράτησε του «μισητού» της αντιπάλου με 1-0 και αναρριχήθηκε στον βαθμολογικό πίνακα! Απεναντίας η ομάδα του Ολυμπιακού προβλημάτισε με την απόδοσή της και παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις του Βορείου ομίλου της SL2!

 

Η ομάδα της Νίκης πατούσε καλύτερα στην αναμέτρηση και απείλησε στο πρώτο εικοσάλεπτο με τα σουτ των Κυριακίδη και Μέτσε εκτός περιοχής που μπλοκαρίστηκαν από τον γκολκίπερ Βούγιοβιτς. Στο 29ο λεπτό ήρθε το γκολ της Νίκης με σκόρερ τον αρχηγό της Σταύρο Τσουκαλά! Ο Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Ροχάνο έστρωσε στον Τσουκαλά και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ νίκησε τον Βούγιοβιτς μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των Νικιωτών φιλάθλων! Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να αντιδράσει και με τη σειρά του έχασε μια αξιόλογη ευκαιρία στο 35’ όταν ο Χατζής μέσα από την περιοχή και από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη Βόλου ήλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, χωρίς να ανεβάζει στροφές, με μοναδική της καλή στιγμή το σουτ του Πάνου στο 67’ το οποίο κατέληξε άουτ! Ο Ολυμπιακός Βόλου έδειχνε να μην μπορεί να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων! Μοναδική τελική που καταγράφεται στο β’μέρος για τους ερυθρόλευκους ήταν η κεφαλιά του Φιλίποβιτς στο 79’ που κατέληξε αρκετά μακριά από την εστία του Μπάγιτς.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Πάνος (83’ Αθανασίου), Κάσσος, Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Ανδρέου, Μέτσε, Κυριακίδης (83’ Παναγιωτίδης), Τσουκαλάς, Γκαρσία (70’ Βλαχομήτρος), Ροχάνο (56’ λ.τρ. Τζιώρας).

Ολυμπιακός Βόλου: Βούγιοβιτς, Ντιαμπί (46’ Νάνι), Φιλίποβιτς, Παπακώστας (46’ Κουντουριώτης), Βερνάρδος, Γραικός, Κατσούκης (70’ Ασαμόα), Κόλα (83’ Μαρκοπουλιώτης), Σκοπελίτης, Στάμου, Χατζής.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ