Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με ένα γκολ «καθάρισε»!

Αιγάλεω – Αστέρας Βλαχιώτη 1-0

Άνοιξε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της SL2 στο Νότιο όμιλο όπου το «Σίτι» επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Βλαχιώτη και εξακολουθεί να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας!

Στο 19’ ο επιθετικός Τριμμάτης του Αιγάλεω σούταρε για να αποκρούσει ο Αθανασόπουλος στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα! Στο 29’ το «Σίτι» πέτυχε το 1-0 με σκόρερ τον Τσιλιγκίρη, ο οποίος πλάσαρε σωστά από το ύψος της μικρής περιοχής! Από την άλλη πλευρά ο Σοκολάροφ έχασε δύο αξιόλογες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει (34’, 40’).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Λακωνίας πίεσε περισσότερο για την ισοφάριση, όμως το Αιγάλεω με σωστή αμυντική διάταξη έκλεινε τους χώρους προς την εστία του Σικαλιά. Στο 67’ και στο 74’ οι επιθετικές ενέργειες του Φλένσμποργκ του Αστέρα δεν ευδοκίμησαν. Το Αιγάλεω στο 79’ είχε μία φάση με την κεφαλιά του Παπανικόλα να καταλήγει άουτ. Το τελευταίο δεκάλεπτο κύλησε δίχως ιδιαίτερες συγκινήσεις με το Αιγάλεω να παίρνει τους τρεις βαθμούς.

Αιγάλεω: Σικαλιάς, Παναγιώτου, Παπουτσογιαννόπουλος, Βλάχος, Παπανικόλας, Πιαστόπουλος (71′ Καλύβας), Λάσκαρης, Αρναρέλλης, Τριμμάτης (84′ Βουκελάτος), Τσιλιγκίρης (79′ Σταματάκης), Δημητριάδης (71′ Χοτζάλι)

Αστέρας Βλαχιώτη: Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος (84′ Ρόδης), Αλβάρεζ, Λάμτσε, Μαϊσουράτζε, Λεωνιδόπουλος (75′ Μεταξάς), Παπουλής (45′ Άντο), Τσίπρας (81’ Μπουσμπίμπα), Σοκολάροφ, Φλένσμποργκ (75′ Αμπάνκουα)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ