Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οι νέοι είχαν τη σπιρτάδα!

Ολυμπιακός Β’ – Νίκη Βόλου 2-0

Οι νέοι του Ολυμπιακού είχαν τα τρεξίματα και τις φάσεις κι έτσι πήραν μια εύκολη νίκη απέναντι στους έμπειρους παίκτες της Νίκης, οι οποίοι όμως δεν είχαν την απαιτούμενη ενέργεια στον σημερινό αγώνα.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μπα κέρδισε πέναλτι από αμφισβητούμενο μαρκάρισμα του Ανδρέου, αλλά ο Κύπριος Κωστή που ανέλαβε να εκτελέσει, έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Μπάγιτς! Ο ίδιος παίκτης «εξιλεώθηκε» στο 29ο λεπτό καθώς μέσα από την περιοχή και με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ για τους ερυθρόλευκους! Τεράστια ευκαιρία χάθηκε για τη Νίκη στο 36’ όταν ο Γκαρσία έστρωσε στον επερχόμενο Βλαχομήτρο, το σουτ του οποίου αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον γκολκίπερ Καραργύρη!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Β’ ξεκίνησε με γκολ στο 51ο λεπτό! Ο Κωστή με τον Μαρίνο έπαιξαν το ένα-δύο και ο δεύτερος με κοντινό πλάσε νίκησε εύκολα τον Μπάγιτς για το 2-0! Στο 57’ το δυνατό σουτ του αρχηγού Ξενιτίδη απομακρύνθηκε με γροθιές από τον Μπάγιτς! Μετά το 60’ η Νίκη Βόλου προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοσή της, όμως οι επιθέσεις της ήταν σπασμωδικές και ουσιαστικά δεν απείλησε ποτέ την εστία των ερυθρολεύκων.

Ολυμπιακός Β’: Καραργύρης, Κίτσος, Καλογερόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Ξενιτίδης, Σουρλής, Τσέλιος (86′ Κουτσίδης), Κωστή, Μαρίνος (81’ Ντόι), Α. Μπα (83’ Πινακάς).

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Αθανασίου, Ανδρέου, Τσιμπούκας, Αλιατίδης (58’ Τζιώρας), Κάσσος, Μέτσε (73’ Κυρίτσης), Κυριακίδης, Τσουκαλάς (58’ Βασιλείου), Βλαχομήτρος, Γκαρσία (71’ Πάνος)

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ