Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Volley League: Ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού με φόντο την 1η θέση!

Η 11η αγωνιστική της Volley League συνεχίζεται απόψε (20:00, ΕΡΤ-3 HD) με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στο PAOK Sports Arena τον Ολυμπιακό, με τον νικητή να πιάνει κορυφή στη βαθμολογία.

 

Ο αγώνας του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού (27β.) με τον Φοίνικα στη Σύρο αναβλήθηκε και προγραμματίστηκε για τις 16/2, κάτι που δίνει την ευκαιρία στους αποψινούς μονομάχους που ακολουθούν στη 2η (ΠΑΟΚ-25β.) και 3η θέση (Ολυμπιακός-24β.) να τον φτάσουν ή ακόμα και να τον προσπεράσουν με μια καθαρή νίκη που δίνει 3 βαθμούς. Γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερη σπουδαιότητα στη σημερινή αναμέτρηση, η οποία ούτως ή άλλως αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς μπορεί να δώσει προβάδισμα στο νικητή για την τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου του φετινού πρωταθλήματος..

Αγωνιστικά προβλήματα για τις δύο ομάδες δεν υπάρχουν, αλλά αντίθετα αυτές θα παρουσιαστούν ενισχυμένες, καθώς αναμένεται να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση οι νεοαποκτηθέντες Ράιλι Μπαρνς για τον «Δικέφαλο» και Ρενέ Τέπαν για τους «ερυθρόλευκους». Τόσο ο 28χρονος Καναδός ακραίος όσο και ο συνομήλικός του Εσθονός διαγώνιος ανακοινώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και έρχονται για να δώσουν και άλλη δύναμη στα ήδη γεμάτα ρόστερ των δύο αντιπάλων.

Στην προϊστορία των αγώνων των δύο ομάδων από το 1998 που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων και σε 74 αναμετρήσεις, ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 57-16.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ