Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Χωρίς Στάνκοβιτς στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη για την 21η αγωνιστική της Super League και ανακοίνωσε την αποστολή της για την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης.

Χωρίς Στάνκοβιτς και Άμραμπατ θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη. Ο τερματοφύλακας της “Ένωσης” είχε μικρές ενοχλήσεις στο γόνατο και έμεινε εκτός στο πλαίσιο αποκατάστασης μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Από την άλλη πλευρά, κανονικά συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα ο Μάνταλος και θα ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η αποστολή των “κιτρινόμαυρων”:

Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Πέτρος Μάνταλος επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην των διεθνών Ανσαριφάρντ και Μοχαμάντι, γυμνάστηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Αργύρης Γιαννίκης ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ