Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ήττα του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου από τον πρωτοπόρο Τυφώνα Λακκωμάτων

Το 2022 δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου που γνώρισε βαριά ήττα εκτός έδρας, στα Λακκώματα. Ένα παιχνίδι για το οποίο το Κωσταράζι εξέδωσε και ανακοίνωση μετά την λήξη του.

Από νωρίς οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν να πιέζουν ασφυκτικά την ομάδα του Κωσταραζίου και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Μια φάση για την οποία διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ καθώς προηγήθηκε φάουλ στον τερματοφύλακα του “δικεφάλου”. Το Κωσταράζι δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα, με εξαίρεση μια αντεπίθεση με πρωταγωνιστή τον Καραγκούνη λίγα λεπτά μετά το 1-0, αλλά το σουτ κόπηκε από τον αντίπαλο αμυντικό.

Η ομάδα του Κωσταραζίου μπορεί να αρκέστηκε σε έναν παθητικό ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να δέχθηκε άλλα 3 τέρματα αλλά φωνάζει και για το 3ο γκολ καθώς προήλθε από λανθασμένη υπόδειξη πλαγίου. Μία διαιτησία για την οποία άφησε αιχμές και υπονοούμενα ο ΑΓΣ ΠΑΟΚ Κωσταραζίου σε ανάρτηση που έκανε στα social media μετά τη λήξη του παιχνιδιού, και η οποία είναι η εξής:

“Δεν  είναι πρώτη φορά που ο ΑΓΣ ΠΑΟΚ Κωσταραζίου αντιμετωπίζεται χωρίς σεβασμό από την διαιτησία. Δεν επιθυμούμε ούτε ζητάμε, ούτε εκβιάζουμε για υπέρ μας σφυρίγματα από κανέναν διαιτητή. 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όμως τον σεβασμό και την αντικειμενική διαιτησία.
Κατανοούμε ότι ορισμένες ομάδες επιθυμούν την άνοδο στην Α’ κατηγορία και ελπίζουμε να μην υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ αυτού και του τρόπου που αντιμετωπίστηκαμε. 
Υπάρχει και ο παράγοντας της απειρίας – ανικανότητας του διαιτητή. Η κίτρινη κάρτα έβγαινε με μεγάλη ευκολία στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ περισσότερο σεβασμό από την ΕΠΣ Καστοριάς και τους ορισμούς που κάνει στους αγώνες μας γιατί η υπομονή δε πρέπει να θεωρείται αδυναμία. 
Καλή συνέχεια στην ομάδα των Λακκωμάτων.”

 

Με την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής οι “ασπρόμαυροι” βρίσκονται στην 8η θέση με 12 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο καθώς η αναμέτρηση με τις Ελπίδες Μεσοποταμίας είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων και προγραμματίστηκε για την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ