Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ματς αντιδράσεων στο Ηράκλειο!

Επικίνδυνη έξοδος για τον Παναθηναϊκό που θέλει να επιστρέψει στα συνηθισμένα  , ανυπομονεί να αντιδράσει ο ΟΦΗ. Αναμέτρηση μεταξύ ΟΦΗ και Παναθηναϊκού στις 17:15 θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη (2/2) στο  “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής.

Ολοκλήρωση της προετοιμασίας για τον μεταξύ τους αγώνα είχε σήμερα το πρόγραμμα των ΟΦΗ και Παναθηναϊκού με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να πετάνε σήμερα για το Ηράκλειο.Χωρίς νέα προβλήματα λοιπόν ετοιμάστηκαν και οι δύο ομάδες με τον Παναθηναϊκό να στερείτε των υπηρεσιών μόνο του Κώτσιρα πού ήταν αναμενόμενη απουσία και τον ΟΦΗ να αφήνει στα πιτς τους τραυματίες Γιαννούλη και Σταϊκό που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους αλλά και να αγωνίζεται για ακόμα ένα ματς χωρίς τον βασικό του τερματοφύλακα Επασί που εξακολουθεί να είναι στο Copa Africa με το Καμερούν.

Στην αποστολή των πρασίνων βρέθηκε για πρώτη φορά το νέο τους μεταγραφικό τους απόκτημα Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο ΟΦΗ που αν και δεν έχει ανακοινώσει αποστολή θα έχει διαθέσιμους τους νέους του παίκτες Μανδά, Μπουζούκη και Φελίπε χωρίς όμως να ξέρουμε αν κάποιος θα πάρει φανέλα βασικού αύριο.

Ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς θέλει να ξαναδεί την εικόνα ομάδας που έβλεπε πριν τον αγώνα με τον Αστέρα στην Λεωφόρο και σίγουρα να επιστρέψει στην Αθήνα με τρίποντο και καλή ψυχολογία ενόψει ΠΑΟΚ . Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει σε 4-2-3-1 τους Μπρινιόλι , Σάντσες , Βέλεθ , Σένκεφελντ , Χουανκάρ , Μαουρίσιο , Πέρεθ  , Βιγιαφάνιες , Αϊτόρ , Παλάσιος και Καρλίτος.

Από την πλευρά του ο Νίκος Νιόπλιας θέλει οι παίκτες του να βγάλουν αντίδραση μετά τα  τρία άσχημα αποτελέσματα με Λαμία , Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ παίρνοντας βαθμό ή βαθμούς απέναντι στους πράσινους κάτι που θα τον κρατήσει ζωντανό στην μάχη εισόδου στα play off.Ο 57χρονος Έλληνας τεχνικός σύμφωνα με το ρεπορτάζ αφού δεν έχει ανακοινώσει αποστολή ακόμα αναμένεται να παρατάξει το αγαπημένο του τις τελευταίες αγωνιστικές 4-3-3 με τους Βάτερμαν , Μπαλογιάννη , Πασαλίδη , Σελίμοβιτς , Μαρινάκη , Γκαγιέγος , Τοράλ , Ντε γκούζμαν , Λάμπρου , Τσιλιανίδη και Ντουρμισάι να είναι μέσα στην πιθανή 11αδα.

Ματς με κίνητρα και από τις δύο πλευρές λοιπόν σε έναν αγώνα που αναμένεται κομβικός για την συνέχεια των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα.

17:15 αύριο Τετάρτη λοιπόν στα κανάλια της Cosmotesports ΟΦΗ – Παναθηναϊκός.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ