Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έμειναν στο Χ!

ΝΠΣ Βόλος – Ιωνικός 1-1

Ανοιχτό ματς με φάσεις εκατέρωθεν πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό στάδιο απόψε, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό. Ο μεν Βόλος δεν κατάφερε να πλησιάσει στην 6η θέση, ο δε Ιωνικός μάζεψε ακόμα έναν βαθμό στη μάχη της παραμονής στη SL1.

Στο 11’ ο Ιωνικός είχε οριζόντιο δοκάρι σε μακρινό σουτ του Μάντζη και στο 22’ το σουτ του Λένις αποκρούστηκε από τον νεαρό τερματοφύλακα Παπαδόπουλο! Η ομάδα του Βόλου έχασε με τη σειρά της δύο καλές ευκαιρίες στο 31’ με τον Φερνάντες και στο 37’ με τον Ορόζ αλλά ο Χουτεσιώτης και στις δύο περιπτώσεις αποσόβησε τον κίνδυνο! Λίγα λεπτά αργότερα στο 40’ ο Ορόζ πέτυχε το 1-0 ύστερα από ατομική ενέργεια και ασίστ του Μπαρτόλο!

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 72ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση για τον Ιωνικό με τον Βασίλη Μάντζη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Παπαδόπουλου και ισοφάρισε σε 1-1! Στη συνέχεια το ματς «άνοιξε» ακόμα περισσότερο με τις δύο ομάδες προς το τέλος να χάνουν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη! Στο 85’ ο Μπαριέντος εξαπέλυσε δυνατό σουτ που βρήκε το δοκάρι του Ιωνικού, ενώ η πειραιώτικη ομάδα στο 91’ παραλίγο να «κλέψει» τον αγώνα αλλά το πλασέ του Μάντζη αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων!

ΝΠΣ Βόλος: Παπαδόπουλος, Άλχο, Ρίνερ, Γκιουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ορόζ, Φερνάντεζ, Μπαρτόλο, Ρεγκατέν

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος, Κάνιας, Ντάλσιο, Λένις, Πλατέλλας, Μάντζης, Άοσμαν

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ