Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Volley League: Κατάθεση ψυχής από τον ΟΦΗ, αλλά νικητής ο Φοίνικας!

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της volley league ο ΟΦΗ αναμετρήθηκε στο Ηράκλειο με τον Φοίνικα Σύρου. Ο Φοίνικας επικράτησε με ένα εύκολο 3-0, αν και στο πρώτο σετ τα βρήκε λίγο «σκούρα» με τον ΟΦΗ.

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού αμφότεροι οι παίκτες τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τη δολοφονία του 19 χρόνου Άλκη.

Το παιχνίδι:

Ορεξάτος και ανεβασμένος μπήκε στο ματς ο ΟΦΗ παίρνοντας στα γρήγορα τους πρώτους 6 πόντους. Εν συνεχεία ο Φοίνικας μείωσε στον πόντο και ισοφάρισε στο 13-13. Οι γηπεδούχοι έκαναν ένα καλό σερί πόντων απέναντι στον Φοίνικα Σύρου φτάνοντας σε ένα σημείο στο 20-16 μπροστά, κάνοντας ένα άψογο ξεκίνημα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο με θεαματικό πρώτο σετ, το οποίο τελικά έχασαν μέσα από τα χέρια τους, αφού οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στο τέλος ρυθμούς γυρίζοντας το παιχνίδι και κερδίζοντας το πρώτο σετ με 25-23.

Στο 2ο σετ οι «ασπρόμαυροι» βρέθηκαν για λίγο μπροστά στο σκορ ξανά στο ξεκίνημα του ματς με 6-2, όμως ο Φοίνικας δεν άφησε περιθώρια να τον «ζορίσει» ξανά ο ΟΦΗ και να κινδυνέψει να χάσει στο σετ, όπως στο πρώτο που έκανε την ανατροπή στο τέλος, κερδίζοντας με διαφορά δύο πόντων μπροστά. Η ομάδα της Σύρου πήρε εύκολα και με καλύτερη παρουσία το 2ο σετ με 25- 18 ,με καλύτερη άμυνα και τα επιτυχημένα σερβίς από τον Ζίγκα.

Οι γηπεδούχοι φέρεται να απογοητεύτηκαν μετά την ήττα του πρώτου σετ που έφτασαν πολύ κοντά στο να κερδίσουν και η απόδοση τους στον ξεκίνημα του 3ου σετ δεν θύμιζε τίποτα από την δυναμικότητα που έδειξαν στην αρχή του αγώνα. Στη συνέχεια κάποια λάθη άφησαν πίσω στο σκορ τον Φοίνικα και ο ΟΦΗ μπήκε ξανά στο παιχνίδι προσπαθώντας να φέρει στα μέτρα του το παιχνίδι ξανά φτάνοντας στο 16-17. Αυτό δεν κράτησε για πολύ καθώς επικράτησε και ένταση στο παιχνίδι. Ο Φοίνικας αποφασισμένος και φουριόζος κυριάρχησε και στο τέλος με τελικό σκορ  25-21. Ο ΟΦΗ μπροστά σε έναν δυνατό αντίπαλο το πάλεψε και έκανε ότι μπορούσε.

Τα σετ:

1ο: 23-25

2ο: 18-25

3ο: 21-25

 

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ