Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Γκολ και ΝΙΚΗ!

Νίκη Βόλου – Πανσερραϊκός 1-0

Σπουδαία νίκη για τη βολιώτικη ομάδα που την ανεβάζει στην 6η θέση του Βορείου ομίλου της SL2! Αντιθέτως ο Πανσερραϊκός παραμένει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα!

Πρώτη απειλή για τους Σερραίους στα πρώτα λεπτά με τον Κανίς να ανακόπτεται τελευταία στιγμή από τον Γρομητσάρη. Σταδιακά η Νίκη ανέβασε την απόδοσή της και στο 20ο λεπτό κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι με τους παίκτες του Πανσερραϊκού να διαμαρτύρονται έντονα! Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο αρχηγός Σταύρος Τσουκαλάς ο οποίος πλάσαρε σωστά για το 1-0!

Στο β’μέρος της αναμέτρησης η Νίκη Βόλου έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες για να «κλειδώσει» τους τρεις βαθμούς! Αρχικά στο 62’ ο Τζιώρας σε τετ α τετ νικήθηκε από τον Καβουσάκη, ο οποίος επενέβη σωτήρια και στο 75’ σε πλασέ του Κουσκουνά! Στο 93’ ύστερα από ατομική ενέργεια του Κάσσου, ο Πάνος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ! Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου δεν επαληθεύτηκε, καθώς οι Σερραίοι δεν μπόρεσαν να επιτεθούν ορθολογικά και ουσιαστικά ο τερματοφύλακας Μπάγιτς δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια επέμβαση.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Αλιατίδης, Παναγιωτίδης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Τσουκαλάς, Κυριακίδης, Μέτσε, Κάσσος, Βλαχομήτρος, Τζιώρας

Πανσερραϊκός: Καβουσάκης, Κεφαλάς, Δημητρίου, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Μαρκιόνι, Μέσσι, Κόνσι, Κανίς Παπαβασιλείου

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ