Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κυριακή με δυνατές στοιχηματικές επιλογές!

Κυριακή σήμερα με πολλά δυνατά παιχνίδια στον ελληνικό χώρο καθώς και στο εξωτερικό. Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται από μεγάλα ντέρμπι καθώς και από τον τελικό ανάμεσα σε Σενεγάλη και Αίγυπτο για το Κόπα Άφρικα. Επιπλέον όμως υπάρχουν παιχνίδια που προσφέρουν μεγάλες στοιχηματικές ευκαιρίες!

Ξεκίνημα με το χρονικά πρώτο παιχνίδι της σημερινής στήλης. Ο Άγιαξ υποδέχεται την Χέρακλες σε ένα παιχνίδι που υπόσχεται πολλά γκολ. Με την σημερινή επιστροφή και του Αλέ, οι πρωταθλητές Ολλανδίας φιλοδοξούν να έχουν ένα εύκολο απόγευμα. Στα τελευταία 6 παιχνίδια ως γηπεδούχος ο Άγιαξ έχει πετύχει 5 φορές να σκοράρει παραπάνω από μία φορά στο 1ο ημίχρονο. Το ποντάρισμα μας λοιπόν θα είναι Over1.5 γκολ Άγιαξ στο ημίχρονο σε απόδοση 2.15.

Συνέχεια με το ελληνικό ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Οι Θεσσαλονικείς οφείλουν να κερδίσουν το σημερινό παιχνίδι αν θέλουν να παραμείνουν στο -9 από τον Ολυμπιακό που λογικά θα περάσει από τον Ιωνικό. Ο Παναθηναϊκός χαρακτηρίζεται από εύθραυστη αμυντική λειτουργία την φετινή σεζόν και δυσκολεύεται μακριά από την Λεωφόρο. Ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει καλή προϊστορία με τους πράσινους στην Τούμπα και τα παιχνίδια τους χαρακτηρίζονται από πολλά γκολ. Η επιλογή μας είναι Over1.5 γκολ ΠΑΟΚ που προσφέρεται στο 2.00.

Στην Ισπανία η Μπέτις φιλοξενεί την Βιγιαρεάλ στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν. Οι Ανδαλουσιανοί έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις διαδοχικές “τεσσάρες” καθώς και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι. Η Βιγιαρεάλ παρόλα αυτά παραμένει μία υπολογίσιμη δύναμη και προβλέπεται όμορφο παιχνίδι με γκολ. Κρατάω το 1Χ και Over2.5 σε απόδοση 2.50 που νομίζω αξίζει το ρίσκο.

Στο τελευταίο χρονικά ιταλικό ματς της ημέρας η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Ελλάς Βερόνα στο Τορίνο. Απόψε είναι εξαιρετικά πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο Ντούσαν Βλάοβιτς σε ένα ματς όμως που θα απουσιάζουν οι Άλεξ Σάντρο, Μπερναντέσκι, Κιέζα και Λοκατέλι. Από την άλλη, Η Βερόνα βρίσκεται σε καλό φεγγάρι με διαδοχικές νίκες και καλό ποδόσφαιρο. Απόντες για αυτή, ο φορ της Σιμεόνε καθώς και ο Νταβίντοβιτς. Προβλέπω γκολ εκατέρωθεν ενώ το 1Χ και G/G στο 2.25 αξίζει το ποντάρισμα.

Η σημερινή στήλη κλείνει με το Σπόρτινγκ Λισσαβόνας-Φαμαλικάο. Τα “λιοντάρια” οφείλουν να πάρουν το ματς ώστε να παραμείνουν κοντά στην Πόρτο που είναι πρώτη. Δεν έχουν απουσίες ενώ ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Σλιμανί που αποκτήθηκε στην χειμερινή περίοδο. Η Φαμαλικάο θα “πουλήσει ακριβά το τομάρι της” καθώς χρειάζεται βαθμολογική ανάσα ώστε να ξεφύγει από την 16η θέση του πίνακα. Οι δύο ομάδες εμφανίζουν συχνά το G/G και με αυτό θα πάμε και σήμερα σε απόδοση 2.00.

Οι επιλογές μου:

Άγιαξ-Χέρακλες (17:45) Over1.5 γκολ Άγιαξ στο 1ο ημίχρονο

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (19:30) Over1.5 γκολ ΠΑΟΚ

Μπέτις-Βιγιαρεάλ (19:30) 1Χ και Over2.5

Γιουβέντους-Ελλάς Βερόνα (21:45) 1Χ και G/G

Σπόρτινγκ-Φαμαλικάο (22:30) G/G

 

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ