Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τζούριτς: «Για τίτλο είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλάμε… το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ότι η απόδοσή μας ανεβαίνει»

Ο Φοίνικας Σύρου αγωνίστηκε εχθές (5/2) στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Volley league, όπου και έφυγε με εύκολη νίκη (3-0).

Ο ακροδιαγώνιος ψηλός του Φοίνικα Δημήτρης Τζούριτς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, παραχώρησε δηλώσεις στον athlitikosmos.gr και στη Μάνια Ζαχαριουδάκη.

Αναλυτικά:

Ο Φοίνικας είναι δυνατός και φέτος, πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει στη διεκδίκηση τίτλου;

« Για τίτλο είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλάμε. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ότι η απόδοση μας ανεβαίνει. Παίζουμε καλύτερα, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και κοιτάμε να βελτιωνόμαστε συνέχεια».

Μία γνώμη για τον ΠΑΟΚ ο οποίος διανύει μία εξαιρετική σεζόν, μιας και έχεις παίξει εκεί;

« Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ παίζει καλά, αλλά αυτό που κοιτάω εγώ είναι η ομάδα μου. Να βελτιώνομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους στόχους της ομάδας μου. Ανυπομονούμε να παίξουμε με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που είναι δυνατοί αντίπαλοι και στοχεύουν στο πρωτάθλημα».

Ποια κατά τη γνώμη σου είναι τα φαβορί για το εφετινό πρωτάθλημα;

«Έχει δυναμώσει πολύ το πρωτάθλημα φέτος, υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός και κάθε χρόνο ανεβαίνει όλο και πιο πολύ. Ελπίζουμε του χρόνου να είναι πιο δυνατό λόγω και των παραπάνω ομάδων που θα ενταχθούν στον πρωτάθλημα και θα είναι σίγουρα πιο ανταγωνιστικό».

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ