Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έμεινε «ζωντανός» με Κουλούρη! (Video)

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος, απέναντι στη Λαμία (3-1) και διατήρησε τις ελπίδες του ώστε να αποφύγει τις δύο τελευταίες θέσεις της Σούπερ Λιγκ.

 

Στο 26ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Χρήστο Ελευθεριάδη και με αυτό το σκορ πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, αλλά στο δεύτερο μισό του αγώνα ο Ευθύμης Κουλούρης με 2 δικά του γκολ μέσα σε 13 λεπτά (57′, 70) γύρισε το ματς, με τον Ντένις Αλιμπέκ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα (88′), γράφοντας το τελικό 3-1. Τους 13 πόντους έφτασαν οι Περιστεριώτες και βρίσκονται πλέον στο +4 απ’ τον τελευταίο Απόλλων Σμύρνης (ματς περισσότερο), ενώ κυνηγάνε Ιωνικό (2 ματς περισσότερα) και Λαμία (ματς περισσότερο) που έχουν από 18 πόντους.

 

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Τζοβάρας, Χαρίσης, Έρλινγκμαρκ, Ροτάριου (75′ Κλωναρίδης), Ναμπί (69′ Άλμπεκ), Μπεντινέλι (46′ Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης (89′ Ντένιτς).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Μαζουλουξής, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκέντζογλου (46′ Μπανγκουρά), Καραμάνος, Νούνιες (72′ Τσούκαλος), Ελευθεριάδης, Βέλλιος (64′ Νινούα).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ