Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Χωρίς Αραούχο στο “Γ. Καραϊσκάκης” η ΑΕΚ

Θλάση στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού του, υπέστη εν τέλει ο Σέρχιο Αραούχο και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς Αραούχο, αλλά με Βράνιες θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι για την 23η αγωνιστική της Super League. Ο Αργεντινός επιθετικός της “Ένωσης” ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού (έχει ήδη ξεκινήσει θεραπεία) και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη.

Από την άλλη πλευρά ατομικά προπονήθηκαν και οι Πέτρος Μάνταλος και Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ενώ οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Σέρχιο Αραούχο υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού του. Ο Αργεντινός επιθετικός ξεκίνησε θεραπεία.

Οι Πέτρος Μάνταλος και Τσίτσαν Στάνκοβιτς γυμνάστηκαν ατομικά, ενώ οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η ομάδα θα κάνει αύριο στις 11.00 «ενεργοποίηση» στα Σπάτα, εν όψει του απογευματινού (19.30) εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ