Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Oι αγώνες του Σαββάτου (18η αγωνιστική)

Αλμωπός Αριδαίας – Βέροια 1-2

Συνεχίζει σταθερά στην πρώτη θέση του Βορείου ομίλου η ομάδα της Βέροιας που επικράτησε του αξιόμαχου Αλμωπού στο δημοτικό στάδιο της Αριδαίας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 31’ με υπέροχο ανάποδο ψαλιδάκι του Γιακουμάκη και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 53’ με το πέναλτι του Πασά! Ο Αλμωπός μείωσε σε 1-2 με σκόρερ του, τον κορυφαίο Ρόβα στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης.

Νίκη Βόλου – Ηρακλής 1-1

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο Πανθεσσαλικό στάδιο, Νίκη και Ηρακλής σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Οι κυανόλευκοι του Βόλου πέτυχαν το 1-0 με τον Βλαχομήτρο στο 14’ ύστερα από ασίστ του Κάσσου. Ο «Γηραιός» ισοφάρισε στο 44’ με κοντινό πλασέ του Άγγελου Παπαστεριανού. Αξιοσημείωτο γεγονός η απευθείας αποβολή του Λούκας Γκαρσία στο 59ο λεπτό, καθώς ο μεσοεπιθετικός της Νίκης απώθησε αντίπαλο εκτός φάσης!

Παναθηναϊκός Β’ – Κηφισιά 1-0

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι και στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν το γκολ στο 68ο λεπτό. Ο Κρυπαράκος έστρωσε στον Αθανασακόπουλο κι εκείνος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Οι «πράσινοι» είχαν ακόμη μερικές καλές στιγμές, ενώ η Κηφισιά δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Καλαμάτα  –  ΑΕΚ Β’ 0-0

Λευκή ισοπαλία στο δημοτικό στάδιο της Μεσσήνης με τη «Μαύρη Θύελλα» να μην καταφέρνει να πατήσει στην κορυφή του Νοτίου ομίλου. Η ομάδα της Καλαμάτας ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και είχε τις φάσεις για να σκοράρει, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ Β’ πήρε τα ηνία της αναμέτρησης, επιτέθηκε αλλά ούτε κι εκείνη μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ