Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έπαιξε και νίκησε σαν Άρης

Σε ένα ματς θρίλερ με κορυφαίους τους Κάουαν και Ουίλιαμς ο Άρης κατέβαλε την αντίσταση του Ιωνικού  με 79-75 και πέτυχε την 6η του νίκη στο Πρωτάθλημα. 

 

Τα πάντα κρίθηκαν στο τέλος, αλλά ο Άρης παρά την κακή διαιτησία και τις πολλές απουσίες λύγισε τον Ιωνικό! Ο Τζούστον ήταν καθοριστικός στο τέλος του παιχνιδιού…
Ο Άρης μπορεί να ξεκίνησε νωθρά, αλλά προηγήθηκε με 15-8. Όμως, ο Ιωνικός δεν τα παράτησε και πήγε στο πρώτο δεκάλεπτο με 17-11. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ιωνικός έκανε ένα σερί 0-6 στην αρχή και ξέφυγε με 26-29. Όμως, ο Κάουαν είχε απαντήσεις και το ημίχρονο έκλεισε με 31-34!

 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ένα 12-4 στο β’ μέρος, ανέκτησαν το προβάδισμα (43-38 στο 24′) μετά από τεχνικές ποινές που έπεσαν βροχή στους δύο πάγκους, με τον Κούρο Σεγκούρα να έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία και τους κιτρινόμαυρους να φτάνουν και στο +11 (50-41) βρίσκοντας ρυθμό μέσα από την άμυνά τους.

 

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν θρίλερ!
Τα πάντα κρίθηκαν στο τέλος… Τζούστον και Χάνλαν έφεραν το ματς ξανά στα ίσια (39’) και ο Κάουαν με δυναμικό λέι απ έκανε το 77-75 στα 52’’ για το δραματικό φινάλε. Ο Χάμιλτον έχανε τα σουτ, ο Τζούστον μάζευε τα ριμπάουντ και ο τελευταίος με μπάσιμο καθάρισε το παιχνίδι στο 79-75.

Λάμπρος Παπαδής – Αρθρογράφος – Πολιτικός Συντάκτης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ