Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«Λιοντάρι» στον Βόλο ο Πανσερραϊκός!

Σε ένα ματς που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ο θάνατος σου η ζωή μου», ο Πανσερραϊκός έδειξε χαρακτήρα κερδίζοντας στον Βόλο (γήπεδο Νεάπολης) τον τοπικό Ολυμπιακό με 2-1, επέστρεψε στις νίκες μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα (η τελευταία ήταν επί του Ηρακλή στις 15/12/2021) ενώ παράλληλα έμεινε «ζωντανός» στο κυνήγι της παραμονής φτάνοντας τους 16 βαθμούς αφήνοντας τον σημερινό του αντίπαλο στους 13 πόντους.

 

Τόσο ο Ολυμπιακός Βόλου όσο και ο Πανσερραϊκός «καίγονταν» για τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς η ισοπαλία δεν θα τους έφτανε, έτσι ώστε να «ξεκολλήσουν» από τις επικίνδυνες θέσεις. Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία στις δύο εστίες και το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα με το οποίο μπήκαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες, στο β’ μέρος τα πράγματα άλλαξαν ριζικά. Ο Πανσερραϊκός μπήκε αποφασισμένος να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την ισοπαλία, καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ με το… καλημέρα καθώς στο 46’ ο Κανίς με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βούγιοβιτς (0-1).

Η «απάντηση» των γηπεδούχων ήρθε στο 58’ όταν ο Κουντουριώτης νίκησε τον Καβουσάκη για να ισοφαρίσει σε 1-1. Δεν πρόλαβαν όμως να πανηγυρίσουν το γκολ που πέτυχαν οι Βολιώτες και στο 62’ ο Παπαβασιλείου έδωσε εκ νέου προβάδισμα στα «λιοντάρια» με 1-2 σκορ το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί παικτών αλλά και ηρωικών φιλάθλων του Πανσερραϊκού που έδωσαν έντονο παρών στις κερκίδες του γηπέδου της Νεάπολης.

 

Ολυμπιακός Βόλου (Β. Βούζας): Βούγιοβιτς, Γραικός (71′ Κατσούκης), Μανάφοβ, Μαρκοπουλιώτης, Στάμου, Μάνγκα (89′ Νάνι), Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Κουντουριώτης, Σκοπελίτης, Βερνάρδος.

Πανσερραϊκός (Α. Διγκόζης): Καβουσάκης, Καρασαλίδης, Κασμερίδης, Ζέρης, Πίντο, Μαρκιόνι, Κρητικός (65′ Καραμπέρης), Μέσσι (79′ Βάντερσον), Κόντσι, Κανίς, Παπαβασιλείου (71′ Ντίαζ).

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής) Βοηθοί: Δίπλαρης (Καρδίτσας), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Κίτρινες: Κόντσι, Μαρκιόνι, Κασμερίδης, Καρασαλίδης Κόκκινες:

 

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ