Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με όπλο την καλή ψυχολογία κόντρα στον Ατρόμητο

Το εμπόδιο του Ατρόμητου καλείται να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ σήμερα το απόγευμα (13/2, 17:15, Novasports 2HD) στο γήπεδο της Τούμπας στην επιστροφή του στους αγώνες του πρωταθλήματος της Super League, για την 23 αγωνιστική.

 

Τα πανηγύρια μετά την επική ανατροπή και πρόκριση επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο την περασμένη Τετάρτη τελείωσαν και όλοι στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ έχουν στρέψει την προσοχή τους στο αγώνα με τον Ατρόμητο, καθώς δεν επιτρέπεται ο παραμικρός εφησυχασμός στη μάχη που δίνει ο «Δικέφαλος» για τη 2η θέση (καθώς η 1η πρακτικά είναι αρκετά δύσκολο πια να διεκδικηθεί). Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να συνεχίσουν το εντυπωσιακό αήττητο σερί των 11 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.

Απόντες θα είναι και πάλι ο τραυματίας Νέλσον Ολιβέιρα, που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και ο ανέτοιμος Ομάρ Ελ Καντουρί. Οι Ίνγκασον, Τσόλακ και Κούρτιτς δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για το σημερινό παιχνίδι, με δύο εξ αυτών να είναι τα υποψήφια κρούσματα κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν χθες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επίσης τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για να γίνει κάτοικος Ουγγαρίας ο Άντερσον Εσίτι που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φερεντσβάρος.

Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Τέιλορ, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Αουγκούστο, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Ζαμπά, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

Από την άλλη ο φιλοξενούμενος Ατρόμητος ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους τιμωρημένους Ευθύμη Κουλούρη και Χουάν Μουνίθ. Ο Κρις Κόλμαν θα έχει στη διάθεσή του τους παρακάτω παίκτες: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Τζοβάρας, Έρλινγκμαρκ, Ντένιτς, Καρτάλης, Χαρίσης, Σάλομον, Ναμπί, Νταβιώτης, Ροτάριου, Σπιριντόνοβιτς, Μπεντινέλι, Αλιμπέκ, Τζαβίδας, Κλωναρίδης.

Οι Περιστεριώτες έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά και την τελευταία νίκη τους απέναντι στη Λαμία με 3-1 πριν από τρεις μέρες και θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους απομακρύνει κι άλλο από την τελευταία θέση που οδηγεί απευθείας στην Super League 2.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ