Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ξεσηκώθηκε ο κόσμος της Νέας Ιωνίας

Σε ανακοίνωση προέβη ο ιστορικός σύνδεσμος της Νίκης Βόλου «Blue Angels», σχετικά με το θέμα της παραχώρησης του Πανθεσσαλικού Σταδίου στη Νίκη Βόλου:

 

«Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες, έναν λυσσαλέο πόλεμο στην ομάδα μας, στο οργανωμένο της οπαδικό κίνημα, αλλά και τους φιλάθλους της. Επιφυλασσόμαστε κάθε νόμιμου δικαιώματος για όλες αυτές τις ανακρίβειες που ακούστηκαν εναντίων μας και τους χαρακτηρισμούς.

Έχουμε συνηθίσει τον πόλεμο από το 1924 μέχρι και σήμερα και δεν τα παρατήσαμε ποτέ, πόσο μάλλον τώρα. Ευχαριστούμε για τη συσπείρωση που μας προσφέρετε όλα αυτά τα χρόνια. Μάλλον δεν καταλάβατε με ποιους έχετε να κάνετε και με ποιους τα βάζετε. Η ομάδα και οι φίλαθλοι-οπαδοί είμαστε μια γροθιά και μια ασπίδα όλοι μας, εναντίον των «φασιστικών» – «αντιδημοκρατικών» σας τακτικών.

Την Κυριακή για ακόμα μια φορά θα δείξουμε σε όλους ποιος είναι το αφεντικό στην πόλη και ποιος κάνει κουμάντο. Τον κόσμο που έχει η Νίκη Βόλου, τους φιλάθλους και τους οπαδούς δε θα τους δεις ποτέ και μια ζωή ΘΑ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΩΞΑΜΕ από την ομάδα μας. Σε όποιο γήπεδο και να μας στείλεις, ότι και να κάνεις, δεν θα καταφέρεις τίποτα απολύτως και απλά θα μας δυναμώσεις περισσότερο.

Ο κόσμος της Νίκης Βόλου επιτέλους να ξυπνήσει και να αποφασίσει τη θέλει για τη Ν. Ιωνία και την πόλη του Βόλου. Στις επόμενες δημοτικές εκλογές να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα και να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του. Ας μη γίνουμε για ακόμα μια φορά αντικείμενο χλευασμού για τις επιλογές μας.

Υ.Γ. 1 Καλύτερα αλήτες παρά προσκυνημένοι και μαριονέτες… εξάλλου την κοινωνία δεν την καταστρέψανε οι αλήτες, αλλά αυτοί που ασκούν εξουσία.
Υ.Γ. 2 Αυτοί που ταΐσανε και θεριέψανε αυτό το θεριό, καλό θα ήταν να σιωπήσουν και να μη μας ξανακουνήσουν το δάχτυλο για κολλητηλίκια, με άτομα που δεν ταιριάζουν στα πιστεύω μας, στην ιδιοσυγκρασία μας και στα ιδανικά μας».

ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΘΑΨΕΤΕ ΒΑΘΙΑ, ΟΜΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΠΟΡΟΣ!!!
BLUE ANGELS 1994 «Β. Κωστής»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ