Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Δύσκολη η πρόκριση απέναντι στους Ρουμάνους (live streaming)

Μετά την ήττα εκτός έδρας από την Μίναουρ Μπάια Μάρε με 32-21 ο Δικέφαλος καλείτε να νικήσει τους Ρουμάνους με δώδεκα (12) γκολ διαφορά για να προκριθεί στην προημιτελική φάση του European Cup.

To Σάββατο (19/2) στο «Σπίτι του Χάντμπολ» και ώρα 16:00 το τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Μίναουρ Μπάια Μάρε στο πλαίσιο του επαναληπτικού αγώνα για την φάση των «16» της δεύτερης σε κύρος διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η φιλοξενούμενη ομάδα έρχεται στην Θεσσαλονίκη έχοντας πέντε (5) συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις ενώ τέσσερις ημέρες μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Ρουμανία έδωσε παιχνίδι πρωταθλήματος το οποίο κέρδισε με 29-27. Αντιθέτως, η ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου αφού επέστρεψε από την Ρουμανία δεν είχε εγχώριες υποχρεώσεις .

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Τσέχοι : Premysl Fukala &  Radek Mohyla.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το επίσημο κανάλι στο youtube: https://www.youtube.com/watch?v=J_Vf6ncFV9I

Σε περίπτωση ήττας για τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ θα είναι η μόνη εκπρόσωπος της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τόσο σε επίπεδο γυναικών όσο και σε ανδρών καθώς αγωνίζεται στο European League .

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ