Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Άρης-ΠΑΟΚ 0-0: Είχαν πάθος και διάθεση αλλά έμειναν στο μηδέν

Χωρίς νικητή τελείωσε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να μην ικανοποιούνται με το  0-0 αφού ο ΠΑΟΚ μένει μακριά από τον Ολυμπιακό με 11 βαθμούς ενώ οι «κιτρινόμαυροι» τέσσερις μακριά από την 6η θέση που οδηγεί στα play offs αλλά με ένα ματς λιγότερο από τον 6ο ΟΦΗ.

Χωρίς τέρμα αλλά με καλή διάθεση και από τις δύο ομάδες για καλό ποδόσφαιρο τελείωσε το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Super league interwetten ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ με τους γηπεδούχους να έχουν πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ αλλά να βρίσκουν απέναντι τον MVP Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο 

Ο Άρης ήταν αυτός πού στο 3ο λεπτό δημιούργησε, μετά από πολύ ωραία κάθετη μπαλιά του Μαντσίνι, ο Καμαρά βγήκε τετατέτ με τον Έλληνα γκολκίπερ του ΠΑΟΚ σε πρώτη ευκαιρία αποκρούει και σε δεύτερη ο Μιχαηλίδης σώζει πάνω στην γραμμή μετά την παρέμβαση του Ντιαγίε που το έχασε σε κενή εστία σχεδόν.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε δύο φορές με πρωταγωνιστή τον Ζαμπά. στην πρώτη περίπτωση στο 13ο λεπτό μετά από πολύ καλό πρέσινγκ του δικεφάλου ο Μπίσεσβαρ έβγαλε τον Βραζιλιάνο απέναντι από τον Κουέστα αλλά με την παρέμβαση του Γκάνεα η μπάλα έφτασε στον Άκπομ όπου αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 33ο λεπτό πάλι ο Ζαμπά πήγε να βγει μόνος του αλλά και πάλι ο Γκάνεα έβαλε πολύ σωστά το σώμα του και κέρδισε την μονομαχία.

Τελευταία καλή ευκαιρία για το πρώτο ημίχρονο ήταν για τον Άρη στο 25ο λεπτό, μετά από το πολύ καλό σουτ του Ματέο Γκαρσία, βρήκε σε ετοιμότητα τον πολύ καλό Πασχαλάκη.

Δεν άλλαξε τίποτα στο δεύτερο μέρος 

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε τίποτα, όπως έγινε και στο πρώτο μέρος οι «κίτρινοι» απείλησαν πρώτα πάλι με τον Καμαρά αλλά έστειλε λίγο αριστερά από το δοκάρι του Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα. Μοναδική καλή ευκαιρία που μπορούμε να διακρίνουμε για τον «δικέφαλο του βορά» ήταν το μακρινό σούτ του Ζίβκοβιτς 79ο λεπτό, κάνοντας τον Κουέστα να πραγματοποιήσει την μοναδική του επέμβαση. Στο τελευταίο μέρος ο Λουτσέσκου με τις αλλαγές που έκανε έδωσε στον ΠΑΟΚ την κυριαρχία του παιχνιδιού αλλά χωρίς κάτι ουσιώδες.

Να σημειωθεί πως η «Γερμανική σφυρίχτρα» της αναμέτρησης Φέλιξ Μπρίχ έδειξε για άλλη μια φορά πόσο καλός διαιτητής είναι.

Ενδεκάδες

Άρης(Τόλης Τερζής): Κουέστα, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Λούκας Σάσα, Ματίγια, Ντιαγέ (63’ Μπερτόγλιο), Μαντσίνι (84’ Μάνος), Ματέο Γκαρσία (63’ Ιτούρμπε), Καμαρά.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (75’ Σίντγκλεϊ), Τσιγγάρας (81’ Τσιγγάρας), Ζαμπά (66’ Ελ Καντουρί), Σοάρες (65’ Αουγκούστο), Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς, Άκμπομ (75’ Τσόλακ).

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ