Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΝΙΚΗ με Μιράντα!

Νίκη Βόλου – Απόλλων Πόντου 1-0

Στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος σήμερα στο στάδιο της Νεάπολης, η Νίκη Βόλου επικράτησε του Απόλλωνα πιο εύκολα απ’ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Οι κυανόλευκοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή του αγώνα, ενώ ο Απόλλων Πόντου έχοντας αμυντικούς προσανατολισμούς προσπαθούσε με ξαφνικές αντεπιθέσεις να βρει τις λύσεις μπροστά.

Στο 24’ ο Κάσσος σούταρε με δύναμη αλλά ο στόπερ Αμαραντίδης του Απόλλωνα πρόλαβε να διώξει πάνω στη γραμμή! Στο 44’ η ομάδα της Νίκης άνοιξε το σκορ με τον Χοσέτε Μιράντα! Αρχικά ο Κουσκουνάς σούταρε για να αποκρούσει ο Πίτκας προσωρινά και στην επαναφορά της μπάλας ο Μιράντα με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 1-0!

Στο 58’ κλασική ευκαιρία χάθηκε για τη Νίκη, όταν ο Κάσσος σε τετ-α-τετ νικήθηκε από τον γκολκίπερ Πίτκα! Στο 85’ νέα μεγάλη φάση για τους κυανόλευκους, καθώς ο Πίτκας απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Βλαχομήτρου!

Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων Πόντου σε όλο το 90λεπτο είχε μόλις τρία σουτ προς την εστία της Νίκης, τα οποία εξουδετερώθηκαν εύκολα από τον τερματοφύλακα Μπάγιτς.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Κυριακίδης, Αθανασίου, Ανδρέου, Αλιατίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς (76’ Μέτσε), Κάσσος, Βασιλείου (67’ Βλαχομήτρος), Μιράντα (90’ Πάνος), Κουσκουνάς  (90’ Τζιώρας).

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Αλόντο, Σουντουρά (65’ Λουφάκης), Ρούνεϊ, Ενομό, Παπαϊωάννου (46’ Εσαλό), Τσιμίκας, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Φράγκος, Εσούμα.

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ