Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μοιράστηκαν τα γκολ!

Καλαμάτα – Καλλιθέα 2-2

Ωραίο ματς με όμορφα γκολ διεξήχθη σήμερα στο δημοτικό στάδιο της Μεσσήνης, όπου η «Μαύρη Θύελλα» ήρθε ισόπαλη με την Καλλιθέα με τις δύο ομάδες να συγκατοικούν στην 2η θέση του Νοτίου ομίλου!

H ομάδα της Καλαμάτας προηγήθηκε στο σκορ στο 12ο λεπτό με φοβερό σουτ του Κωνσταντινόπουλου! Η Καλλιθέα απάντησε στο 35’ όταν ο Μανθάτης σέντραρε και ο Μουνιέ με κεφαλιά έγραψε το 1-1! Πριν όμως ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, η «Μαύρη Θύελλα» ανέβασε την απόδοσή της και πήρε ξανά το προβάδισμα με ωραίο γκολ του Γιάννη Λουκίνα στο 43ο λεπτό!

Με την έναρξη του β’μέρους και συγκεκριμένα στο 49’ οι φιλοξενούμενοι ξανά με σκόρερ τον Μουνιέ έφεραν το ματς στο 2-2! Η μεσσηνιακή ομάδα θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά ο Κόκκορης στο 79’ σε τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ!

Καλαμάτα (Μπελά): Ταΐρης, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος (53′ Κόκκορης), Κωνσταντινόπουλος (27′ λ.τ Τσαγκαλίδης), Μοζέρ (70′ Μαβινγκά), Ματέους (70′ Μπόρχες), Αναστασόπουλος, Φελίπε, Γρίβας (70′ Παυλίδης), Λουκίνας.

Καλλιθέα (Βόκολος): Στρέζος, Ρέντζας, Ρώσση, Ευαγγέλου, Χατζηδίμπας, Μπουλούλης, Τσιντώνης (66′ Ντεμέτριους), Σαντάνα, Μουνιέ, Μανθάτης, Κυνηγόπουλος.

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ