Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Χ» στο Καυτανζόγλειο!

Ηρακλής – Αναγ.Καρδίτσας 1-1

Μόλις στο 3’ ο Άγγελος Παπαστεριανός μετά από λάθος γύρισμα, ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Γκίνη και ως τελευταίος παίκτης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα! Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος ο «παθών» ευστοχώντας για το 0-1! Ο Ηρακλής, αν και με παίκτη λιγότερο, έβγαλε άμεση αντίδραση και ισοφάρισε στο 18’ με σκαστή κεφαλιά του Κάκκο! Ακολούθως στο 33’ με παίκτη λιγότερο έμεινε και η Αναγέννηση, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο στόπερ Λαρρέα!

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής έχασε σωρεία ευκαιριών αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει! Στο 54’ η κεφαλιά του Σγουρή πέρασε λίγο άουτ, στο 57’ το σουτ του Κάκκο αποκρούστηκε από τον Γκέκα, ενώ στο 73’ ο Άλεξιτς με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της Καρδίτσας! Η Αναγέννηση είχε την κλασική φάση να «κλέψει» το ματς στο 86’ όταν ο Γκίνη βρέθηκε σε τετ-α-τετ, καθυστέρησε να πλασάρει και έστρωσε την μπάλα στον Κουτσιανικούλη, ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση!

Ηρακλής: Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Κωστούλας, Α. Παπαστεριανός, Πατράλης, Τότσκα (66’ Γιουμπιτάνα), Ναπολιτάνο (16’ Σγουρής), Αλεξιτς, Κάκκο (81’ Μασούρας), Τομάς

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Καρανίκας, Σταμόπουλος (76’ Βιδάλ), Γκόλιας, Λαρέα, Γκίνη, Μπάλλας (41’ λ.τρ. Λαγός), Πλέγας, Πολίτης (76’ Κουτρομάνος), Μπενγκόα (62’ Κουτσιανικούλης), Μπραμπίγια (62’ Μπιανκόνι)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ