Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Η αποστολή για τον αγώνα με την Αταλάντα

Με τους Γκάρι Ροντρίγκες και Γιάν Εμβιλα να συμπεριλαμβάνονται κανονικά, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή για τη ρεβάνς του 2-1 στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα στο Europa League που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (24/02) στο Καραϊσκάκη.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν το απόγευμα της Τετάρτης (23/02) την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς με τους Μπεργκαμάσκι και ο Πέδρο Μαρτίνς αφού γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ τη θλάση που τον ταλαιπώρησε. Ο Αφρικανός εξτρέμ είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν θα παίξει από την αρχή.

Εκτός αποστολής έμεινε μόνο ο Ρόνι Λόπες, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και γι’ αυτό δεν είναι στα πλάνα του κόουτς.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ο. Μπα, Σισέ, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Ονιεκουρού, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ