Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οι αγώνες του Σαββάτου (21η αγωνιστική)

Ολυμπιακός Β’ – Απόλλων Λάρισας 0-1

Με κινητήριο μοχλό τον Κώστα Φορτούνη, οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν κλασικές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο αλλά «κόλλησαν» στο μηδέν! Στο 12’ με τον Φορτούνη και στο 44’ με τον Σουρλή, ο Ολυμπιακός σημάδεψε δις τα δοκάρια του Αστρά! Ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων προέβη και σε δύο όμορφες αποκρούσεις σε προσπάθειες του Φορτούνη (11’) και του Ανδρούτσου (31’). Ο Απόλλων Λάρισας στο β’ημίχρονο κατάφερε να αιφνιδιάσει και να πάρει τη νίκη, όταν στο 74’ ο Σταματής με περίτεχνη ενέργεια και σουτ ανάγκασε τον Τζολάκη σε επέμβαση, ωστόσο στην επαναφορά ο Λεμάνγκ με πλασέ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης!

ΑΕΚ Β’ – Εργοτέλης 1-1

Όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο! Αρχικά ο Εργοτέλης έχασε διπλή ευκαιρία στο 11ο λεπτό, με τον Γκίνη να αποκρούει το σουτ του Κόνραντ, ενώ το πλασέ του Κοκκίνη απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή από αμυντικό της ΑΕΚ! Η «Ένωση» πήρε το προβάδισμα με σουτ-κεραυνό του Γκαρσία στο 16’ το οποίο «καρφώθηκε» στο «Γ» της εστίας του Τσέλιου! Ο Εργοτέλης έφτασε στην ισοφάριση στο 32΄με το πέναλτι-γκολ του Κόνραντ! Στο δεύτερο ημίχρονο η κρητική ομάδα ήταν περισσότερο απειλητική, αλλά το ισόπαλο 1-1 παρέμεινε μέχρι τη λήξη.

Βέροια – ΠΑΟΚ Β’ 2-1

Η Βασίλισσα του Βορρά «εκτέλεσε» τους νεαρούς «ασπρόμαυρους» με δύο φάουλ και παραμένει σταθερά στην κορυφή του Βορείου ομίλου! Αρχικά στο 31’ ο Έργκους Κάτσε και εν συνεχεία στο 71’ ο Σάββας Μούργος αμφότεροι με απευθείας εκτελέσεις φάουλ πέτυχαν τα δύο γκολ της Βέροιας! Οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους! Ο ΠΑΟΚ Β’ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 94’ με την κεφαλιά του Φασίδη.

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ