Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Επιστροφή στις νίκες για τον Λεβαδειακό με “τεσσάρα “

Εύκολο απόγευμα Κυριακής όπως αναδείχθηκε είχε η ομάδα του Λεβαδειακού επικρατώντας με το ευρύ σκορ 4-0 την ομάδα της Ζακύνθου στο δημοτικού σταδίου της Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης» για την 21η αγωνιστική του Β’ (νότιου) ομίλου της “Super League 2” 2021-2022 πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση καθ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο αγώνας

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε για τους γηπεδούχους μόλις στο 12′. Ο Νίλι από τα δεξιά έκανε την σέντρα, βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Μυτίδη και αυτός με κοντινή κεφάλια έστειλε την μπάλα άουτ. Γκολ για τον Λεβαδειακό στο 24′. Ο Παναγιώτου έκλεψε την μπάλα, την έδωσε κάθετα στον Πολέτο ο οποίος έκανε την σέντρα προς τον Μυτίδη και αυτός με κοντινό πλάσε από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της αναμέτρησης. Λίγα λεπτά αργότερα στο 32′, γκολ και πάλι για τους Βοιωτούς. Ο Χάμοντ έκλεψε την μπάλα κοντά στο κέντρο, πάσαρε στον αμαρκάριστο Πολέτο ο οποίος ανέβαινε από τα αριστερά, έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε στον Κούνια και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0 με σκόρερ τον Λούκας Πολέτο. Πέντε λεπτά αφού έχει ξεκινήσει το β’ μέρος, ο Λεβαδειακος πετυχαίνει και ακόμα ένα γκολ και τριπλασιάσε τα τέρματα του στην αναμέτρηση δείχνοντας πως δεν έχει αντίπαλο. Ο Σταύρος Παναγιώτου εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα κατευθύνθηκε στην καρδιά της μεγάλης περιοχής όπου εκεί βρισκόταν ο Τζιμόπουλος και με κοντινή προβολή έκανε εύκολα το 3-0. Με πρωταγωνιστή και πάλι τον Πολέτο, τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε και το 4-0. Ο επιθετικός των Βοιωτών έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλο του, πάτησε μέσα στην μεγάλη περιοχή και με ωραίο τελείωμα έγραψε το τελικό σκορ στην αναμέτρηση.

Με την νίκη αυτή ο Λεβαδειακός έφτασε τους 41 βαθμούς στο πρωτάθλημα και παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του νοτίου ομίλου.

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Τζημόπουλος (57′ Λιάγκας), Τσάπρας, Μπαχανάκ, Νίκας, Παναγιώτου, Χάμοντ, Κονέ, Πολέττο (57′ Βρακάς), Νίλι, Μυτίδης

Ζάκυνθος (Νόλης): Μέντες, Νικολακόπουλος, Καραμί, Κιτόκο, Κoναγκάγια, Οντόνε, Σοάρες, Σπίρι, Τσιμέλι, Κούνια, Ντάσης

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ