Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Για το 2ο σερί Ταμείο

Καλησπέρα,έχθες κάναμε το 3/3 και ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια και σήμερα:

223. ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΣΙΜΠΕΝΙΚ  over 2.5 γηπεδούχου (1.75)

Οι γηπεδούχοι χωρίς περιθώριο νέας απώλειας σήμερα πιστεύω θα ξεσπάσουν για να παραμείνουν στο κυνήγι του πρωταθλήματος και να φτιάξουν και ψυχολογία αφού έρχεται το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Χαϊντουκ Σπλίτ την επόμενη εβδομάδα.

340. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΛΟΥΚΕΡΝΗ over 3.5 (1.95)

Πολλά σκαμπανεβάσματα φέτος για τη Γιούνγκ Μπόϊς.Βάζει και δέχεται πολύ εύκολα γκολ με όποια ομάδα και να παίζει και σήμερα θα πάμε στα πολλά γκολ αφού και η Λουκέρνη μπορεί να βοηθήσει σε αυτό και με βάση τη προϊστορια.

344. ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ over 1.5 φιλοξενούμενου (1.53)

Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και  υπάρχουν ελπίδες για τη Μπενφίκα η οποία αν παρουσιαστεί σοβαρή σήμερα κόντρα στη άνετη βαθμολογικά Πορτιμονένσε θα κερδίσει εύκολα.Η Πορτιμονένσε είναι η χειρότερη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας ενώ η Μπενφίκα εκτός έδρας έχει τη καλύτερη επίθεση.

375. ΣΕΡΕΝΓΚ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 2 με over 1.5 (1.65)

Άλλη μια ομάδα με κίνητρο σήμερα είναι η Κλάμπ Μπρίζ η οποία αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα και απο το κύπελλο και πλεόν θα στραφεί στο πρωτάθλημα.Η Σερένγκ παλεύει να σωθεί και διαθέτει τη 2η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.Απο την άλλη η Μπρίζ σκοράρει εύκολα και η επίθεση της είναι σε φόρμα.

Καλή επιτυχία σε όλους!!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ