Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Απειλείται το αήττητο από τον φουριόζο Άρη

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Άρη (6/3, 19:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, για τη τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να θέλει να διατηρήσει το αήττητο.

Ο Άρης θα φιλοξενήσει σήμερα (6/3, 19:00) τον Ολυμπιακό ενόψει της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League Interwetten. Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος κυνηγάει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα επιδιώξει να πάρει το τρίποντο, ώστε να προσπεράσει την ΑΕΚ και να την αφήσει τέταρτη στον βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο +15 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα επαναπαυτούν. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει να κλείσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να φύγει από την Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς, μπαίνοντας στα playoffs αήττητη.

Το έργο του Ολυμπιακού δεν θα είναι εύκολο. Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στο βασικό τους σχήμα, καθώς μετά από την χθεσινή προπόνηση (5/3) στον Ρέντη, ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του και άφησε εκτός τους τιμωρημένους Ρέαμπτσιουκ και Παπασταθόπουλο, ενώ εκτός έμειναν και οι Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου, Τικίνιο και Φορτούνης. Επέστρεψαν οι Λόπες, Κούντε, Ανδρούτσος, αλλά και ο Μανωλάς, που λογικά θα προφυλαχθεί.

Σε σχηματισμό 4-2-3-1, ο Βατσλίκ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Σισέ και ο Μπα στο κέντρο της άμυνας, ο Κίτσος στο αριστερό άκρο και ο Λαλά στο δεξί, ενώ την θέση διεκδικεί και ο Βρουσάι. Στον άξονα θα βρεθεί ο Μπουχαλάκης και ένας εκ των Εμβιλά και Μαντί Καμαρά θα τον πλαισιώσει. Ο Καρβάλιο ενδεχομένως να προτιμηθεί για την θέση μπροστά από τους κεντρικούς μέσους, αφού λείπει ο Αγκιμπού. Στα εξτρέμ, πιθανώς θα βρεθούν οι Μασούρας και Γκάρι Ροντρίγκεζ, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Βαλμπουενά. Στην κορυφή θα παίξει ο Ελ Αραμπί.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ