Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

O «σούπερ» Ζιρού βγάζει ξανά μπροστά τη Μίλαν!

Μία σημαντική νίκη πήρε απόψε (6/3) η Μίλαν κόντρα στη Νάπολι στο «Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» ενόψει της 28ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Μίλαν πήρε το «διπλό» και το τρίποντο αφού επικράτησε επί των «παρτενοπέι» με 1-0 και ανέβηκε ξανά στην κορυφή με 60 βαθμούς.

Έπειτα από τη γκέλα των «ροσσονέρι» με την Ουντινέζε η ομάδα του Στέφανο Πιόλι πήγε αποφασισμένη να πάρει το τρίποντο κόντρα στη Νάπολι και να ανεβεί ξανά στην πρωτη θέση. Το α’ ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις και έμεινε στο μηδέν. Στο 2ο ο «σούπερ» Γάλλος της Μίλαν Όλιβερ Ζιρού άνοιξε το σκορ στο 49′ για την ομάδα και χάρισε τη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σημερινό γκολ του Όλιβερ ήταν 8ο γκολ στο σύνολο στη φετινή Serie A και το 1ο εκτός Σαν Σίρο, ενώ εντυπωσιάζει το γεγονός του ότι σε επίπεδο πρωταθλημάτων ήταν το πρώτο του ως φιλοξενούμενος μετά από τις 15 Δεκεμβρίου 2020 και το Γουλβς – Τσέλσι

Επιπλέον ο Ίμπρα επιστρέφει με γοργούς ρυθμούς αφού σήμερα βρέθηκε στην αποστολή και μπήκε ως αλλαγή προς το τέλος του αγώνα ( 90′). Ο ίδιος άλλωστε είχε δηλώσει πως  δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, αλλά επιθυμεί να επιστρέψει και να βοηθήσει την ομάδα του.

 

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ