Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αποκλείστηκε από την Ευρώπη με διασυρμό η ΑΕΚ

Την αναποτελεσματικότητα στην επίθεση πλήρωσε η ελληνική ομάδα καθώς ηττήθηκε στην Βόρεια Μακεδονία από την Πέλιστερ για την 10η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του European League. Η Ένωση δεν κατάφερε να προκριθεί στην φάση των «16» μετά από τέσσερις (4) συνεχείς παρουσίες καθώς χρειαζόταν αποκλειστικά την νίκη.

Με ήττα 30-19 από την πόλη Μπίτολα επιστρέφει η ΑΕΚ χωρίς να καταφέρει να πάρει το τέταρτο εισιτήριο για την φάση των «16» της δεύτερης σε κύρος διασυλλογικής διοργάνωσης. Η ελληνική ομάδα μπροστά σε 1.500 θεατές προδόθηκε από την επίθεση της η οποία εμφανίστηκε με πολύ χαμηλή απόδοση καθώς σημείωσε μόλις δέκα εννέα (19) τέρματα κάτι το οποίο συνέβη για πρώτη φορά καθώς στους προηγούμενους εννέα ευρωπαϊκούς αγώνες ξεπερνούσε τα είκοσι τέσσερα (24) τέρματα .

Στο 1ο ημίχρονο η ΑΕΚ εμφανίστηκε με διάθεση και καλή τοποθέτηση ελέγχοντας για περίπου δέκα (10) λεπτά το σκορ έπειτα η Πέλιστερ πήρε τα ηνία του παιχνιδιού έως το τέλος του ημιχρόνου το οποίο βρήκε την ΑΕΚ να χάνει με 10-8 .

Στο 2ο ημίχρονο η ΑΕΚ ξεκίνησε σκοράροντας πρώτη με τον βραζιλιάνο, Λέμος ο οποίος σημείωσε τα περισσότερα από ελληνικής πλευράς αλλά η Πέλιστερ χάρης και τις εξαιρετικές αποκρούσεις του ούγγρου τερματοφύλακα της ξέσπασε στην ελληνική ομάδα μικραίνοντας τις ελπίδες πρόκριση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ