Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Καταιγίδα» ο Πανσερραϊκός, 4-0 τον Ολυμπιακό Β’!

Ένας Πανσερραϊκός… από τα παλιά ήταν ο σημερινός καθώς δείχνοντας χαρακτήρα, πάθος και θέληση για την κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών της, επιβλήθηκε με 4-0 του Ολυμπιακού Β’ και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα των συν διεκδικητών του αύξησε τις πιθανότητες παραμονής του στην κατηγορία. Οι Σερραίοι, επέστρεψαν μετά από ένα αρνητικό σερί αποτελεσμάτων (3 ήττες, 1 ισοπαλία), στα νικηφόρα αποτελέσματα επί ενός δυνατού αντιπάλου και πλέον βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον τους στη Super League 2.

 

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη, ήξερε πως μετά από την ήττα στη Λάρισα από τον τοπικό Απόλλωνα, η νίκη ήταν μονόδρομος στο ματς με τους Πειραιώτες, εάν θέλει να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία. Έτσι από τα πρώτα κιόλας λεπτά, η εντολές του τεχνικού των «λιονταριών» ήταν ξεκάθαρες για ένα γρήγορο τέρμα το οποίο θα έδιωχνε το όποιο άγχος από τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Κόντσι λοιπόν, φρόντισε να κάνει πράξη τις οδηγίες του προπονητή του καθώς στο 25ο λεπτό με σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καραργύρη ανοίγοντας το σκορ… 1-0. Τα πράγματα εξελίχθηκαν ακόμα καλύτερα για τη σερραϊκή ομάδα καθώς στο τέλος του α’ μέρους, ο Στίνα διπλασίασε τα τέρματα για τους «κόκκινους».

Με το 2-0 στα αποδυτήρια και ξεκινώντας το β’ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι αισθάνονταν ασφάλεια παίζοντας πιο ελεύθερο ποδόσφαιρο στην επανάληψη. Έτσι στο 70’ ήρθε και το τρίτο γκολ με τον Στίνα και πάλι να σκοράρει και να βάζει τη δική του… σφραγίδα στο ματς. Το τελικό σκορ πέτυχε στην εκπνοή του αγώνα ο νεαρός Μασκανάκης που παρά τα λίγα λεπτά συμμετοχής του «έκλεψε» τις εντυπώσεις. Οι Πειραιώτες αξίζει να σημειωθεί πως στο 79’ έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ξενιτίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Κατσίκας, Ζέρης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Μαρκιόνι, Κόντσι (88′ Μασκανάκης), Ανάκογλου (75′ Έππας), Στίνα (82′ Καραμπέρης), Μέσσι (75′ Φουάσης), Κανίς.

Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Καραργύρης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης (46′ Κινκουέ), Νίκολιτς, Σουρλής, Κωστή, Πινακάς, Μαρίνος, Ντόη (46′ Βοΐλης), Ξενιτίδης.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)   Βοηθοί: Νατσιόπουλος, Αϊνάλης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Ξενιτίδης   Κόκκινες: 79′ Ξενιτίδης

 

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ