Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο μαραθώνιος του Ρέαμπτσιουκ συνεχίζεται

Το επιβαρυμένο πρόγραμμα του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δεν έχει τέλος, αφού παράλληλα με την έναρξη των πλέι οφ, έχει κληθεί και από την εθνική Μολδαβίας για τις αναμετρήσεις με το Καζακστάν στο τέλος του μήνα. 

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ήταν τιμωρημένος στον αγώνα με τον Άρη στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten, γεγονός που του επέτρεψε να ξεκουραστεί από τους συνεχόμενους αγώνες (έχει παίξει συνολικά 3.412 λεπτά την φετινή σεζόν). Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στους 4 του Κυπέλλου Ελλάδος και το ερχόμενο σαββατοκύριακο ανοίγει η αυλαία για την φάση των πλέι οφ στο πρωτάθλημα, την στιγμή που για τον Πέδρο Μαρτίνς ο Ρέαμπτσιουκ αποτελεί βασικό γρανάζι της ομάδας και τον υπολογίζει για τους εναπομείναντες αγώνες της σεζόν.

Πέρα από τις υποχρεώσεις με τους ερυθρόλευκους, ο 24χρονος μπακ έχει κληθεί και από την εθνική Μολδαβίας για τις αναμετρήσεις με το Καζακστάν, στο πλαίσιο του Nations League, στις 24 και 29 Μαρτίου. 

Ο Ρέαμπτσιουκ δύσκολα θα καταφέρει να ξαναβρεί χρόνο για ξεκούραση. Τον περιμένει ένας δύσκολος μήνας με πολλά 90λεπτα, αλλά έχει αποδείξει ότι όποτε τον χρειαστεί ο προπονητής του μπορεί να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ