Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τρίτη σερί γκέλα για την ΑΕΚ Β’, ηττήθηκε από τον Διαγόρα (0-1)

Τρίτη σερί γκέλα για την ΑΕΚ Β’, που έχασε από τον Διαγόρα (0-1) για την 23η αγωνιστική της Super League 2. Έτσι η “Ένωση” έμεινε στην 7η θέση και τους 34 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Ρόδου ξέφυγε από την ζώνη του υποβιβασμού φτάνοντας τους 22 βαθμούς.

Παρά το γεγονός πως η ΑΕΚ Β’ είχε την κατοχή και ένα δοκάρι στην αναμέτρηση, ο Διαγόρας ήταν εκείνος που έφυγε με το “διπλό” από την Ριζούπολη, χάρις το γκολ του Ζούνη στο 17′.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η ΑΕΚ Β’, ήταν εκείνη που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά. Ένα μακρινό σουτ στο 5′, δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Μπίντση, αλλά ο τερματοφύλακας του Διαγόρα δυσκολεύτηκε στο σουτ του Γιούση στο 16′. Παρά την πίεση των γηπεδούχων, ο Διαγόρας πήρε το προβάδισμα. Μια εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Ζούνη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 στο 17′.

Η ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα, προσπάθησε να απαντήσει πέντε λεπτά αργότερα, όμως το μακρινό σουτ του Γερολέμου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπίντση. Η συνέχεια του πρώτου μέρους ήταν ίδια, με την ΑΕΚ Β’ να έχει την κατοχή (χωρίς όμως να απειλεί) και τον Διαγόρα να αμύνεται μαζικά, ώστε να διατηρήσει το προβάδισμα που απέκτησε.

Ακριβώς με τον ίδιο ρυθμό και ένταση ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ Β’, προσπαθώντας να βρει το γκολ που έφερνε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια. Ενώ ο χρόνος περνούσε και η “Ένωση” έπρεπε να βρει τρόπο να αντιδράσει, ο Ιατρούδης έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 72′. Ο επιθετικός της ΑΕΚ βρέθηκε ανενόχλητος στην περιοχή του Διαγόρα, αλλά έστειλε την μπάλα εκτός στόχου.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, προσπάθησε να κάνει πιο επιθετικό το σχήμα της ομάδας του με την είσοδο του Ρουκουνάκη 20 λεπτά πριν λήξει περίπου η αναμέτρηση. Στο 79′, οι παίκτες της ΑΕΚ Β’, ζήτησαν πέναλτι με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην δείχνει την άσπρη βούλα. Το καλό σουτ του Ρουκουνάκη στο 82′ ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού, με τον Διαγόρα να παίρνει ένα μεγάλο “διπλό” στην Ριζούπολη.

Ενδεκάδες

ΑΕΚ Β’ (Νίκος Παναγιωτάρας): Γκίνης, Αρβανίτης, Λάτσι, Ραντόνια, Γιαννούτσος (73′ Ρουκουνάκης), Μουστακόπουλος, Μπάμπης (57′ Γκαρσία), Γερολέμου, Γιούσης, Μιτάι (85′ Παρράς), Κοσίδης (57′ Ιατρούδης)

Διαγόρας Ρόδου (Γιάννης Προβίδας): Μπίντσης, Τάτσης, Ζούνης (67′ Παραστρατίδης), Ρουγκαλάς, Μπούμπας, Λαμπίρης, Γιώργου, Τσιαντούλας, Τοπάλ, Μπαστιάνος (94′ Καβαλιέρι), Σίνγκ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ