Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Δεν τα κατάφερε ο Λεβαδειακός, έχασε την ευκαιρία να “ξεφύγει”

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι από άποψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς, με τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό να υποδέχεται την τρίτη στην βαθμολογία Καλλιθέα, μένοντας ισόπαλοι στο 1-1 στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής, εξ αναβολής αναμέτρηση του νοτίου ομίλου της Super League 2.

Ο αγώνας

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε από τον Λεβαδειακό πολύ νωρίς, μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μουτίνιο να παίρνει τελαιταίος την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και να σουτάρει ψηλά άουτ από την εστία του Στρέζου.

Πέντε λεπτα αργότερα ήρθε το γκολ για τον Λεβαδειακό και το 1-0 πολύ νωρίς με τον Νίλι. Κάθετη μπαλιά από τα δεξιά του Τσάπρα, βρίσκει στον κενό χώρο τον Νίλι ο οποίος ξεφεύγει εντυπωσιακά τον αντίπαλο του και με ωραία τριπλά και δυνατό σουτ στέλνει την μπαλα στα δυχτια για το 1-0 μόλις στο 7ο λεπτό.

Στα επόμενα δύο λεπτά της αναμέτρησης, στο 9ο πιο συγκεκριμένα ηρθε η γρήγορη ισοφάριση για την ομάδα της Καλλιθέας με τον Ευαγγέλου. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων βρέθηκε ξεμαρκάριστος στην περιοχή του Λεβαδειακού και αυτός με ωραίο γύρισμα και διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δυχτια του Μάρκοβιτς για το 1-1, συμπληρώνοντας ένα 10λεπτο φωτιά. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς κάποια άλλη καλή στιγμή, με τον Λεβαδειακό να έχει την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να βρει τους κατάλληλους διαδρόμους και να δημιουργήσει την μεγάλη φάση για το προβάδισμα. Χωρίς κάποια αλλαγή ξεκίνησε το Β μέρος.

Μεγάλη στιγμή για τον Λεβαδειακό στο 58. Κερδισμένο κόρνερ από τα αριστερά το οποίο το εκτελεί ο Μουτίνιο, η μπάλα περνάει από όλους και καταλήγει στον Νίλι εξω από την περιοχή, αυτός βγάζει την σέντρα με τον Βήχο να παίρνει την κεφαλιά και να διώχνει με εντυπωσιακή επέμβαση ο Στρεζος σε νέο κόρνερ.

Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Καλλιθέα στο 78. Ο Μπουλούλης από τα αριστερά βγάζει εξαιρετική σέντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον Κυνηγόπουλο να παίρνει την κεφαλιά και να την στέλνει στο κάθετο δοκάρι του Μάρκοβιτς.

Με την ισοπαλία αυτή ο Λεβαδειακός ανέβηκε στους 48 βαθμούς και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Καλλιθέα έφθασε τους 44 βαθμούς, μόνο έναν λιγότερο από την δεύτερη Καλαμάτα.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Τσάπρας (85′ Μπαρμπόσα), Βήχος, Μπάχανακ, Τζημόπουλος, Χάμοντ, Μεχία, Νίλι, Πολέτο (62′ Λινάρδος), Μουτίνιο (73′ Βρακάς), Μυτίδης (73′ Δούμτσιος).

Καλλιθέα (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Μανθάτης, Βασιλούδης, Κύργιας, Ευαγγέλου, Μπουλούλης, Τσιντώνης (77′ λ. τρ. Κονέ), Σαντάνα, Μουνιέ (84′ Iωάννου), Ντεμέτριους, Κυνηγόπουλος

 

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ