Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τρίποντο παραμονής για τους γηπεδούχους!

Απόλλων Πόντου – Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Στο σημερινό εξ’αναβολής ματς που διεξήχθη στο γήπεδο του Μακεδονικού, ο Απόλλων Πόντου πήρε μια σπουδαία νίκη που του δίνει ανάσα παραμονής στη SL2! Αντιθέτως ο Ολυμπιακός Βόλου παρέμεινε προτελευταίος στη βαθμολογία, όντας σε πολύ δύσκολη θέση!

Στο πρώτο ημίχρονο οι «ροσονέρι» ήταν εμφανώς καλύτεροι των αντιπάλων τους. Στο 22ο λεπτό ο Αμπουντού σούταρε με δύναμη με την μπάλα να εξοστρακίζεται στο δοκάρι της εστίας του Ξενοδόχοφ! Στο 44ο λεπτό ήρθε το γκολ για τον Απόλλωνα με σκόρερ τον Κουακού, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ «έγραψε» το 1-0!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου που δημιούργησαν μικροφάσεις, χωρίς να απειλούν ουσιαστικά τον Πίτκα. Οι προσπάθειες των Σκοπελίτη (60’) και Στάμου (66’) δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα, ο οποίος μπλόκαρε σχετικά εύκολα και το σουτ του Βερνάρδου στο 89ο λεπτό.

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Πάτι, Νασέρ, Παπαϊωάννου, Λουφάκης (82′ Εσαλό), Καλογέρης, Κουακού, Φράγκος, Ιντζίδης, Ελέ.

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοφ, Σκοπελίτης, Στάμου, Φιλίποβιτς, Γραικός, Ντιαμπί (76′ Μαρκοπουλιώτης), Κόλα (40′ λ.τ Μάνγκα), Κουντουριώτης (81′ Κότος), Ντος Σάντος (46′ Χατζής (76′ Κατσούκης), Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης.

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ