Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Δυσκολεύει η παραμονή!

Ολυμπιακός Βόλου – Καβάλα 0-2

Στο ματς παραμονής που διεξήχθη στο γήπεδο της Νεάπολης, η ουραγός Καβάλα απέδρασε με τους τρεις βαθμούς νικώντας τον Ολυμπιακό Βόλου που εξακολουθεί να προβληματίζει με την απόδοσή του. Αμφότερες για τις ομάδες η υπόθεση σωτηρίας στη SL2 δυσκολεύει αφάνταστα στους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος!

Ο Ολυμπιακός Βόλου άρχισε πιο κινητικά την αναμέτρηση πιέζοντας στα πρώτα λεπτά την άμυνα της Καβάλας χωρίς όμως να δημιουργεί τη μεγάλη φάση. Ο τερματοφύλακας των «Αργοναυτών» ήταν σταθερός σε όλες του τις επεμβάσεις. Στο 25’ ο Σιαφά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Κόλα. Μετά την πάροδο του πρώτο μισάωρου, η Καβάλα ισορρόπησε το ματς και απείλησε με γκολ στο 42’ όταν ο Σαμπανίδης σούταρε, ωστόσο δεν βρήκε δίχτυα!

Με ευκαιρία για τους γηπεδούχους ξεκίνησε το β’μέρος και συγκεκριμένα στο 46’ με τον Ξύδα να αστοχεί από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής! Η Καβάλα σε μία οργανωμένη της επίθεση προηγήθηκε στο σκορ στο 55’ με το κοντινό πλασέ του Έμπερτ! Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει έχοντας ένα καλό σουτ του Βερνάρδου στο 81’ το οποίο κατέληξε ψηλά άουτ! Η Καβάλα στα τελευταία λεπτά βρήκε τους κενούς χώρους για αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές κατάφερε να «τελειώσει» το ματς! Ήταν το 93ο λεπτό όταν ο Οκάν Σουλεϊμάν με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2!

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοφ, Γραικός (61’ Ντος Σάντος), Σκοπελίτης, Φιλίποβιτς, Στάμου (24’ λ.τ. Μαρκοπουλιώτης), Παπακώστας, Κόλα (53’ Ντιαμπί), Ξύδας, Σιαφά, Κουντουριώτης (61’ Κότος), Βερνάρδος

Καβάλα: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Θωμαΐδης, Σπάσιτς (46’ Αμούρ), Μπελεβώνης, Έμπερτ (84’ Σουλεϊμάν), Σαμπανίδης (59’ Καραγιάννης), Ντα Σίλβα, Σταμένκοβιτς (77’ Ρέτσος)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ