Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Εύκολα στο πρώτο, κινδύνεψε στο δεύτερο!

Βέροια – Ηρακλής 3-1

Σε ένα όμορφο ανοιχτό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Βέροιας, η πρωτοπόρος ομάδα κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη ο αξιόμαχος Ηρακλής απείλησε ουκ ολίγες φορές την εστία της «Βασίλισσας»!

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Γιακουμάκης με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 1-0 για τους γηπεδούχους! Στο 11’ ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χρουσιέλ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πασάς ο οποίος ήταν εύστοχος για το 2-0! Η κυριαρχία της Βέροιας στο πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 45ο λεπτό όταν και πάλι ο Γιάννης Πασάς με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το 3-0!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ήταν σχεδόν ολοκληρωτικά η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο! Ο «Γηραιός» πέτυχε στο 47’ τη μείωση του σκορ με δυνατό ευθύβολο σουτ του Γιουμπιτάνα! Στη συνέχεια ο Βελλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά τα δύο σουτ του Τομάς! Οι ευκαιρίες του Ηρακλή συνεχίστηκαν και μετά το 60’ αλλά όλες οι κεφαλιές που επιχείρησαν κατά σειρά οι Σίλβα, Παπαστεριανός και Χρουσιέλ κατέληξαν λίγο άουτ από την εστία της Βέροιας!

Βέροια: Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης (72′ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Δημόπουλος, Οικονόμου (86′ Μαραγκός), Μούργος (67′ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (86′ Μπλέτσας), Φοφανά (67′ Πόζογλου), Πασάς.

Ηρακλής: Παλαβράκης, Μανωλάκης (46′ Γιουμπιτάνα), Πανάγου, Α. Παπαστεριανός, Χρουσιέλ, Πατράλης, Νταμιάν Σίλβα, Άλεξιτς (79′ Βιτίνιο), Καρτσαμπάς (46′ Μπαστακός), Τομάς, Τότσκα (46′ Πήλιος).

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ