Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Εύκολη επικράτηση του Λεβαδειακού με “τεσσάρα” στην Ρόδο

Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ο Λεβαδειακός επικράτησε εύκολα με το ευρύ σκορ 0-4 στο δημοτικό στάδιο της πόλης με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα στα πλαίσια της εμβόλιμης 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 του νοτίου ομίλου.

Καλύτεροι και πιο αποφασισμένοι παρουσιάστηκαν οι φιλοξενούμενοι στην σημερινή μεσοβδόμαδη αναμέτρηση, για σχεδόν καθόλη την διάρκεια, μη αφήνοντας περιθώρια εξ αρχής στην ομάδα της Ρόδου να απειλήσει και να φέρει το ματς στα μέτρα της, δυσκολέυοντας έτσι τον αντίπαλο της.

Ο αγώνας

Από την αρχή του ματς και για σχεδόν ολόκληρο το πρώτο μέρος η ομάδα του Λεβαδειακού πίεζε ανελλιπώς τον αντίπαλο της, έχοντας διαρκώς την κατοχή στα πόδια της, ψάχνοντας το γκολ ιδίως με τον Μπαρμποσα και τον Πολέτο.
Το γκολ που αναζητούσαν οι φιλοξενούμενοι ήρθε στο 45′, λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος από τον Λούκας Πολέτο με εξαιρετική προσωπική ενέργεια από τα αριστερά, “άδειασε” τον αντίπαλο του και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραγεώργη κάνοντας το 0-1, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα δευτερόλεπτα πριν πάνε για τα αποδυτήρια. 10 λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στο 55′ έγινε γρήγορα το 0-2 από τον Νίλι, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο επιθετικός του Λεβαδειακού εκμεταλευτηκε το λάθος της άμυνας της Ρόδου, έκλεψε την μπάλα και από κοντά έστειλε την μπάλα στην εστία για το 0-2, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα. Στο 61′ η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη πέτυχε και τρίτο τέρμα, αυτή την φορά με τον Μουτίνιο και στο 74′ ο Πολέτο και πάλι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ σφράγισε την σπουδαία και ευρεία νίκη του Λεβαδειακού στην Ρόδο με τελικό σκορ 0-4.

Με την επικράτηση αυτή οι Βοιωτοί παρέμεναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα φθάνοντας τους 51 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ αντίθετα η ομάδα της Ρόδου παρέμεινε στις τελαιταίες θέσεις και στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Ρόδος (Χατζηνικολάου): Καραγεώργης, Σάαντο, Αδαμάκης, Μίγγος, Μπότος, Μάρκοβιτς, Μαρτσάκης (56’ Παπάζογλου), Μακρυδημήτρης, Δελαπόρτας, Καψάλης, Χύσι.

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (64’ Κονέ), Νίλι (69’ Βρακάς), Πολέττο, Μουτίνιο (76’ Μυτίδης), Μπαρμπόσα (64’ Λινάρδος), Βήχος (76’ Παναγιώτου), Τζημόπουλος, Τσάπρας, Συμελίδης.

 

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ