Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ανατροπή… σωτηρίας ο Πανσερραϊκός επί της Καρδίτσας!

Έσπασαν… καρδιές στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών εκεί όπου ο Πανσερραϊκός πέτυχε μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία. Μια νίκη που φέρνει τους Σερραίους, σε συνδυασμό και με την ήττα του Πιερικού στου Ρέντη, στους 2 πόντους με τους Κατερινιώτες τους οποίους θα τους αντιμετωπίσουν την ερχόμενη αγωνιστική σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

 

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να «παγώνουν» το Δημοτικό γήπεδο Σερρών στο 44’, όταν ο Μπιανκόνι με σουτ νίκησε τον Κατσίκα για να ανοίξει το σκορ.

Στο β’ μέρος ο Πανσερραϊκός, σαφώς πιο αποφασισμένος και με φουλ επιθετικό σχήμα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αναζητώντας πρωτίστως τη γρήγορη ισοφάριση κάτι που ήρθε στο 51’ όταν οι Σερραίοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Κανίς… 1-1. Στο 74’ ο Μπιανκόνι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη του διαιτητή Καλατζή και πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια, δυσκολεύοντας κατά πολύ το έργο των Θεσσαλών για τα υπόλοιπα περίπου 20 λεπτά και διευκολύνοντας παράλληλα τους «κόκκινους» έτσι ώστε να πιέσουν περισσότερο για το γκολ της νίκης. Έτσι με πρωταγωνιστή και πάλι τον Μαροκινό επιθετικό ο Πανσερραϊκός στο 90+1’, πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το γκολ της ανατροπής και της σπουδαίας νίκης απέναντι στην Αναγέννηση, που τον κρατάει «ζωντανό» στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία και τον στέλνει με άλλον… αέρα την επόμενη αγωνιστική στην Κατερίνη απέναντι στον Πιερικό να διεκδικήσει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα στο «ντέρμπι» της παραμονής.

 

Πανσερραϊκός (Α. Διγκόζης): Κατσίκας, Γιανναράκης, Καρασαλίδης, Ζέρης, Πίντο, Μαρκιόνι (72’ Καραμπέρης), Έππας (46’ Παπαβασιλείου) (57’ λ.τ. Κρητικός), Στίνα, Φουάσης (46’ Μασκανάκης) (90+2’ Ντανελιάν), Κανίς, Ντίαζ.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Π. Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Καρρίκι (85’ Καρανίκας), Κουτρομάνος, Κοτσώνης, Μπάλλας, Πλέγας (50′ Δημούτσος), Γκίνη (86’ Πολίτης), Μπενγκόα, Μπαντιμπανγκά (70’ Μάνιος), Μπιανκόνι.

Διαιτητής: Καλατζής (Θεσσαλίας).   Βοηθοί: Σακκάς (Θεσσαλίας), Μηνούδης (Πιερίας).

Κίτρινες: Μπιανκόνι, Γκίνη.   Κόκκινες: 74’ Μπιανκόνι.

 

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΦΩΤΟ: Serressport

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ