Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελπίζουν οι «Αργοναύτες»!

Τρίκαλα – Καβάλα 0-2

Η Καβάλα πήρε το «διπλό» μέσα στα Τρίκαλα κι έτσι πλέον αυξάνει τις πιθανότητές της για παραμονή στη SL2! Αντίθετα ο ΑΟΤ των χιλίων προβλημάτων για ακόμη μια φορά δεν μπόρεσε να πάρει ούτε έναν βαθμό και μοιραία οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον υποβιβασμό!

Δυναμικά μπήκαν στην αναμέτρηση οι «Αργοναύτες» χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο 10λεπτο! Αρχικά ο Έμπερτ και εν συνεχεία ο Θωμαϊδης νικήθηκαν από τον γκολκίπερ Περλέσι που αποσόβησε το γκολ! Ο ΑΟΤ στο πρώτο ημίχρονο δεν έδειχνε ικανός να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία της Καβάλας μένοντας χωρίς φάση για 45 λεπτά!

Το ίδιο δυναμικά με το πρώτο ημίχρονο, μπήκε η Καβάλα και στο β’ μέρος καθώς στο 48ο λεπτό ο φορ Σταμένκοβιτς αστόχησε στέλνοντας την μπάλα άουτ! Η ομάδα των Τρικάλων θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ στο 66’ ωστόσο το απευθείας φάουλ του Ριζογιάννη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι! Έπειτα στο τελευταίο τέταρτο του ματς, οι «Αργοναύτες» ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και πέτυχαν δύο τέρματα με τον Καϊούμπι! Στο 78’ και στο 94’ ο Βραζιλιάνος επιθετικός έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του!

AO Tρίκαλα: Περλέσι, Σανδραβέλης, Νιάρος, Ντιαλόσι (83’ Φουτσίνι), Γκοβίνας, Ριζογιάννης, Ιωαννίδης, Μυλόπουλος, Μανίσογλου (71’ Ελευθεριάδης), Χειρίτραντας, Ευθυμίου
Καβάλα: Σταθάκης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Θωμαϊδης, Σπάσιτς (77’ Αμούρ), Μπελεβώνης (63’ Οκάν), Έμπερτ, Αλίμι (46’ Σαμπανίδης), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς (81’ Καραγιάννης)

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ